Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bakim yaptırdığım da servis calisaniyla konusmamda garanti bitse bile senin yasadigin problemlerden dolayi servis kaydin olduğu için güncelleme yapılır gibi bisey demişti
o yüzden daha sonra ücretsiz guncelleme alabilmek için garanti bitmeden yasanilan sorunlardan servise kayit açmakta fayda var diye düşünüyorum

bakim yaptırdığım da servis calisaniyla konusmamda garanti bitse bile senin yasadigin problemlerden dolayi servis kaydin olduğu için güncelleme yapılır gibi bisey demişti
o yüzden daha sonra ücretsiz guncelleme alabilmek için garanti bitmeden yasanilan sorunlardan servise kayit açmakta fayda var diye düşünüyorum
Valla ben yılbaşı sonrası baskın atacağım servise. Ciddiyim arabayı orda bırakırım yapmazlarsa eve otobüsle dönecem. Forumda herkes güncelleme yapıyor bana yok diyorlar

2 silindir olayi yüzünden kararsizim bakalim garanti bitene kadar acelem yok yazin karar veririm ozamana güncelleme de netleşmiş olur her bayide..

2 silindir olayi yüzünden kararsizim bakalim garanti bitene kadar acelem yok yazin karar veririm ozamana güncelleme de netleşmiş olur her bayide..
2 silindir görmesen de olur hocam. Yazılım daha önemli

ben seviyom anlik tuketimi görmeyi 😃
benim manuel vites yani cok büyük yazilim sorunlari değil benim için 6 ayda 1 defa gibi yasanilan ekrani kapat aç düzelen küçük sorunlar ama sürekli olmaya baslarsa ozaman can sıkıcı olur hemen guncellerim

ben seviyom anlik tuketimi görmeyi 😃
benim manuel vites yani cok büyük yazilim sorunlari değil benim için 6 ayda 1 defa gibi yasanilan ekrani kapat aç düzelen küçük sorunlar ama sürekli olmaya baslarsa ozaman can sıkıcı olur hemen guncellerim
Valla ben de seviyorum hatta sol tarafta hep anlık tüketim yazar

Klima tuşlarının kapanması
Konforlu cam açma sürekli kapanıyor
Kısayollar kayboluyor

Bunlar da büyük değil ama can sıkıcı sorunlar

kisayollarin kaybolduğunu hatirlamiyom
sadece şoför camı tek tuş ac kapa arada gidiyo onuda cok onemsemiyom
ama klima yonlendirmeleri önemli onda surekli sorun yasatirsa kesin guncellerim

kisayollarin kaybolduğunu hatirlamiyom
sadece şoför camı tek tuş ac kapa arada gidiyo onuda cok onemsemiyom
ama klima yonlendirmeleri önemli onda surekli sorun yasatirsa kesin guncellerim
Benim kısayollar çok kez gitti. Genelde araba ile bı yere gidip yarım saat sonra tekrar arabaya döndüğümde yaşanıyor bu olay. Araba tam olarak uykuya geçmemiş oluyor açılışından anlaşılıyor ama ekran kendini yeniden başlatıyor bu durumda nedense. Bunu çözemedim

https://www.vw.com/en/owners-and-services/connectivity-and-apps/vehicle-software-updates.html

verdiğim link'te kablosu güncelleme diyor 2020 sonrası araçlar için

servis o zaman resmen herkesi dümenliyor

araç güncellemeyi yapıyormuş zaten kendi kendine internete bağlıysa

aşama aşama yazmış herşeyi
Bizim arabalar bağlanıyor mi böyle internete de yazılım yapsın? Bütün arabalar demiyor 2020 sonrası çoğu arabalar diyor çünkü. Bizimkilerin buna dahil olduğunu sanmam

Bizim arabalar bağlanıyor mi böyle internete de yazılım yapsın? Bütün arabalar demiyor 2020 sonrası çoğu arabalar diyor çünkü. Bizimkilerin buna dahil olduğunu sanmam

Araç zaten internete bağlı. CarPlay veya Android Auto üzerinden bağlıysan, bu bağlantı aktif

Kaynak yurt dışı
Bu yüzden, kimin kapsama dahil olduğunu ve nasıl çalıştığını netleştirmek için detaylı araştırmak gerekiyor.

Herşey mümkün belkide olucak bilmiyoruz

Ancak en önemlisi şu: Servis, sadece Allah’ın varlığına inanıyor; gerisi yokmuş gibi davranıyor.

Araç zaten internete bağlı. CarPlay veya Android Auto üzerinden bağlıysan, bu bağlantı aktif

Kaynak yurt dışı
Bu yüzden, kimin kapsama dahil olduğunu ve nasıl çalıştığını netleştirmek için detaylı araştırmak gerekiyor.

Herşey mümkün belkide olucak bilmiyoruz

Ancak en önemlisi şu: Servis, sadece Allah’ın varlığına inanıyor; gerisi yokmuş gibi davranıyor.
Orda okuduğum bağlantı bu değil.

Orda Volkswagen sunucularımıza bağlanan araçlar falan yazıyordu. Bu bağlantı için Tesla gibi direk kendi bağlantısına sahip olmalı muhtemelen. Uzaktan kontrol edilen araçlar misali. Ben de araştıracağım ama bir şey çıkmayacak muhtemelen.

Orda okuduğum bağlantı bu değil.

Orda Volkswagen sunucularımıza bağlanan araçlar falan yazıyordu. Bu bağlantı için Tesla gibi direk kendi bağlantısına sahip olmalı muhtemelen. Uzaktan kontrol edilen araçlar misali. Ben de araştıracağım ama bir şey çıkmayacak muhtemelen.
benzinli araçlarda diyor altyapı varsa neden olmasın ki
güncelleme vs kare tuşuna basılı tutunca var
çıkar kokusu yakında

https://www.vw.com/en/owners-and-services/connectivity-and-apps/vehicle-software-updates.html

verdiğim link'te kablosu güncelleme diyor 2020 sonrası araçlar için

servis o zaman resmen herkesi dümenliyor

araç güncellemeyi yapıyormuş zaten kendi kendine internete bağlıysa

aşama aşama yazmış herşeyi
bunu akşam eve geçtiğimde denemek istiyorum. 2023 model. Bende servise multimedya ekranıyla alakalı bir kaç hatayı söylediğimde güncel demişti. Hangi versiyon var üzerinde onuda bilmiyorum. Detaylı bir bakıcam ben bu olaya. Mantıken telefondan internetle yapabilmesi lazım bu işi.

Şu da tam türkçesiymiş:

Kablosuz (Over-the-Air) Güncelleme Kontrol Listesi

Başarılı bir kablosuz güncelleme için gerekli koşullar

2020 model yılı ve sonrasında üretilen çoğu Volkswagen modeli, uygun olduğu takdirde kablosuz (Over-the-Air / OTA) yazılım güncellemelerini alabilir.
Güncellemelerin yapılabilmesi için myVW mobil uygulamasının indirilmiş olması ve myVW ile myVW+ Hizmet Şartları’nın kabul edilmesi gerekmektedir.

1. Bağlantı durumu (yeşil ışık göstergesi)

Aracınız çalışır durumdayken, tavan konsolunda bulunan yeşil ışığın yandığını kontrol edin. Bu ışığın yanması, aracınızın çevrimiçi olduğunu ve Volkswagen sunucularıyla iletişim kurabildiğini gösterir.

2. Ağ bağlantısı (kapsama alanı)

Kablosuz güncellemeler, aracınıza hücresel veri bağlantısı üzerinden iletilir. Bu nedenle, yeterli mobil ağ kapsama alanı başarılı bir güncelleme için gereklidir.
Bağlantı geçici olarak kesilirse, güncelleme otomatik olarak duraklatılır ve ağ bağlantısı yeniden sağlandığında devam eder.

3. Batarya seviyesi (sadece elektrikli modeller için)

Elektrikli Volkswagen modellerinde güncellemenin gerçekleştirilebilmesi için aracın batarya şarj seviyesinin en az %50 olması gerekir.

Şöyle bir video buldum. Faydası olabilir.

Son düzenleme:

Geri