Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OTA güncellemeleri telematik üzerinden yapılmaktadır. Türkiye'deki araçlarda bu donanım olmasına rağmen ota sistemine dahil olmadığımız için guncellemeleri alamıyoruz.

Bu arada servis ile görüşme sağlayın hafta başinda 0226 sürüm yazılım güncellemesi yayınlandı.

Ben de bi anlasam garanti bitmeden bı baskın atacağım servise sonrasında para isterler çünkü. Elimde çok fazla kanıt var güncelleme olduğuna dair ısrarla reddediyorlar

OTA güncellemeleri telematik üzerinden yapılmaktadır. Türkiye'deki araçlarda bu donanım olmasına rağmen ota sistemine dahil olmadığımız için guncellemeleri alamıyoruz.

Bu arada servis ile görüşme sağlayın hafta başinda 0226 sürüm yazılım güncellemesi yayınlandı.
Yeni güncelleme bilgisini nereden aldınız hocam?

Arkadaşlar selam, bugün bir şeyi keşfettim. Bundan 2 ay önce yazılım güncelletmiştim. Sonrasında çalışma sıcaklıkları ve tüketimi aynı anda göremiyordum. Bugün kurcalarken şunu keşfettim. Sol ve sağ küçük ekranlarda hangi bilgi ekranının gözükeceğini ayarlar menüsünden seçebiliyoruz. Dolayısıyla güncelleme sonrası da eski görünüm ayarlarıma dönebildim. Bilgi vermek istedim. Konforlu cam açma kapama ayarında da herhangi bir resetlenme vs. olmadı.

IMG_8039.JPGIMG_8038.JPG

Arkadaşlar selam, bugün bir şeyi keşfettim. Bundan 2 ay önce yazılım güncelletmiştim. Sonrasında çalışma sıcaklıkları ve tüketimi aynı anda göremiyordum. Bugün kurcalarken şunu keşfettim. Sol ve sağ küçük ekranlarda hangi bilgi ekranının gözükeceğini ayarlar menüsünden seçebiliyoruz. Dolayısıyla güncelleme sonrası da eski görünüm ayarlarıma dönebildim. Bilgi vermek istedim. Konforlu cam açma kapama ayarında da herhangi bir resetlenme vs. olmadı.

IMG_8039.JPGIMG_8038.JPG
Evet tiklemeniz lazım, tikleyince secenekler arasına giriyor.

Klima tuşları ve ya kısayollar kayboldu mi güncelleme öncesi ve ya sonrası

Evet tiklemeniz lazım, tikleyince secenekler arasına giriyor.

Klima tuşları ve ya kısayollar kayboldu mi güncelleme öncesi ve ya sonrası
Yazılım öncesi klima tuşları ara ara kayboluyordu, güncelleme sonrası hiç kaybolmadı.
Kısayolların kaybolması hiç başıma gelmedi yada ben farketmedim hocam.

Sizin ki ilk çıkan MEI3GP sürüm, daha sonra MEI3G2 sürüm çıktı. 0226 sürüm sizin teyp içinde uygundur. Güncelleme yaptırabilirsiniz.
3 kere servisi bunla rahatsız ettim yok dediler kapıya dayancam yılbaşı sonrası

Benim aracım 2024 model golf life son 3 aydır 3 veya 4 seferdir start tuşuna bastığım zaman araç çalışmıyor dışarı çıkıp aracı kitleyip 20 saniye bekledikten sonra çalışıyor bu durumdan rahatsız olduğum için doğuş otoyu aradım güncelleme sorun bana dönün dedi. Sormak istediğim bu durum güncelleme ile mi alakalı bir durum. Böyle bir durum yaşayıp güncelleme yaptırdıktan sora yaşamayan varmı acaba?

Evet hocam bende aynı sorun vardı. Güncellemeden sonra yaşamadım.

Geri