Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bundan yaklaşık 1 ay önce kadar arabaya yakıt aldım, çıktım yola 3-4 dakika sonra bir baktım ekrana yakıt dolmamış gözüküyor, tekrar sürdüm istasyona kontrol ettirdim depo full ama ekranda dolmamış gözüküyor biraz süreyim kendine gelir dedim sürdüm kapadım, sürdüm kapadım arabayı 2-3 defa bu işlemi yaptım düzelmedi en sonunda bir arkadaşın önerisiyle arabanın kutup başını söküp biraz bekleyip tekrar taktım sorun bu şekilde çözüldü

bundan yaklaşık 1 ay önce kadar arabaya yakıt aldım, çıktım yola 3-4 dakika sonra bir baktım ekrana yakıt dolmamış gözüküyor, tekrar sürdüm istasyona kontrol ettirdim depo full ama ekranda dolmamış gözüküyor biraz süreyim kendine gelir dedim sürdüm kapadım, sürdüm kapadım arabayı 2-3 defa bu işlemi yaptım düzelmedi en sonunda bir arkadaşın önerisiyle arabanın kutup başını söküp biraz bekleyip tekrar taktım sorun bu şekilde çözüldü
başımıza gelirse ( inş kimsenin gelmez ) çözüm olarak aklımızda kalsın

merhabalar güncelleme hangi modellere geliyor
2021 model araca yaparlarmı
sanırım golf 8 'de vardı böyle bir ekran
ayarlar kısmını bi kurcala istersen ama bunu kullanıcının yapmasına müsade edileceğini sanmıyorum
şifre ile girip yüksek ihtimal usb-c ile falan yüklüyor servis

sanırım golf 8 'de vardı böyle bir ekran
ayarlar kısmını bi kurcala istersen ama bunu kullanıcının yapmasına müsade edileceğini sanmıyorum
şifre ile girip yüksek ihtimal usb-c ile falan yüklüyor servis
Bu kadar basit bi işlem için araba neden günlerce yatıyor serviste anlamış değilim

Bu kadar basit bi işlem için araba neden günlerce yatıyor serviste anlamış değilim
Artık bu işlerin daha pratik ilerlemesi gerek.
Kur sistemi Windows gibi internete bağlı olsun, yazılımı yükle bitsin.
“Servisi ara, git, bekle”... Tüm bu süreç gerçekten çok gereksiz ve çağ dışı geliyor.

Bence de yapmaz ama yaparsa da onu bekleyecek vaktim yok zaten şuan yanımda da değil araba.
@metinkar ve @Brk34

Aracı çalıştırdım, yola çıktım multimedyadaki kare tuşa basılı tuttum ve malum ekran karşıma geldi.

Gördüğüm kadarıyla bu ekran, bizim müdahale edebileceğimiz bir ekran değilmiş. Ekrandan çıkmak için “Reboot” (yeniden başlatma) seçeneği vardı, ona bastım. İlk başta park sensörlerinin fonksiyon dışı olduğunu söyledi, ardından sistem kendini yeniden başlattı.

Yani sonuç olarak bu, servis yetki ekranıymış.
Şifre vs çıktı ekrana eşleştirmek için bilgisayar ile sanırım

Durum buIMG_9874.pngIMG_9873.png

@metinkar ve @Brk34

Aracı çalıştırdım, yola çıktım multimedyadaki kare tuşa basılı tuttum ve malum ekran karşıma geldi.

Gördüğüm kadarıyla bu ekran, bizim müdahale edebileceğimiz bir ekran değilmiş. Ekrandan çıkmak için “Reboot” (yeniden başlatma) seçeneği vardı, ona bastım. İlk başta park sensörlerinin fonksiyon dışı olduğunu söyledi, ardından sistem kendini yeniden başlattı.

Yani sonuç olarak bu, servis yetki ekranıymış.
Şifre vs çıktı ekrana eşleştirmek için bilgisayar ile sanırım

Durum buIMG_9874.pngIMG_9873.png
Yabancı forumlara baktım. USB bellek ile yazılım güncellemesi yapıyorlardı. Biz niye yapamıyoruz

Geçmiş olsun, yetkili servisler ikame araç vermek zorunda yeni uygulama, yetkili servisi arayın ikame araç talep edin aracını teslim edince ikame aracı alın ben o şekilde yaptım…

https://binekarac.vw.com.tr/tr/sati...cim/garanti-mobilite/mobilite-hizmetleri.html
IMG_2067.jpeg
Ne yazık ki her zaman ikame araçlar müsait olmuyor, bende bir kaç defa ikame istemiştim önceden, birisinde araç yoktu diğerinde aynı model araç olmadığı için verilmemişti.
Belki çok önceden aranırsa olabilir veya bayiden bayiye de değişebilir.

Ne yazık ki her zaman ikame araçlar müsait olmuyor, bende bir kaç defa ikame istemiştim önceden, birisinde araç yoktu diğerinde aynı model araç olmadığı için verilmemişti.
Belki çok önceden aranırsa olabilir veya bayiden bayiye de değişebilir.

Ben iki hafta kala isim yazdırıyorum genelde…
Ne verirlerse diyorum içimden araçsız kalmaktan iyidir:)

Aynı güncellemeyi yaptılar heralde hocam adını söylediler mi güncellemenin? Bende ek olarak start stop ana menüden kalktı
Bu güncelleme geneldir hepsini kapsar belirttiğim sorunlar bir daha olmadı 2 haftadır kullanıyorum arızalar tekrarlamadı sıkıntınız varsa aracınızı servise götürerek güncelleme yapabilirsiniz

Geri