Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MM menüsündeki "konfor açma" seçeneği aktif edildikten ve üzerinden yaklaşık 1 hafta getikten sonra geri iptal/pasif oluyordu... yeni yazılım sonrasında bu sorun da düzeldi mi acaba?

anlık tüketim ve iki silindir bilgi menüsü iptal muhtemelen yazılım sonrası.

bazen sesin sadece merkez hoparlörden gelmesi, aracın nadiren çalışmaması gibi durumlar düzeldi sanırım...

bir de klima - koltuk ısıtma yanındaki kısayol atama sayısı 2 tuştan 3 tuşa çıktı galiba. benzin deposu çizgisi de 4 parçaya ayrılmış.

''bazen sesin sadece merkez hoparlörden gelmesi, aracın nadiren çalışmaması gibi durumlar düzeldi sanırım...'' bu sorunlar hiç yoktu hocam.

''anlık tüketim ve iki silindir bilgi menüsü iptal muhtemelen yazılım sonrası.'' bunlar da iptal olmadı. sadece şu var ben sağ ve sol ekranlarında bir yanda çalışma sıcaklıkları diğer yanda anlık tüketim koyuyordum. şimdi ikisini aynı anda göremiyorum. ikisi de sanırsam sadece sol bilgi ekranına koyabiliyorum. dolayısıyla sadece bir tanesini görebiliyorum.

''konfor açma'' ve son yazdığınızı test edip bilgi vereceğim hocam.

''bazen sesin sadece merkez hoparlörden gelmesi, aracın nadiren çalışmaması gibi durumlar düzeldi sanırım...'' bu sorunlar hiç yoktu hocam.

''anlık tüketim ve iki silindir bilgi menüsü iptal muhtemelen yazılım sonrası.'' bunlar da iptal olmadı. sadece şu var ben sağ ve sol ekranlarında bir yanda çalışma sıcaklıkları diğer yanda anlık tüketim koyuyordum. şimdi ikisini aynı anda göremiyorum. ikisi de sanırsam sadece sol bilgi ekranına koyabiliyorum. dolayısıyla sadece bir tanesini görebiliyorum.

''konfor açma'' ve son yazdığınızı test edip bilgi vereceğim hocam.
Ben de sıcaklık ve anlık tüketim kullanıyorum sizin gibi. Yazılım yapmadım. Mevcut yazılım sürümünü fotoğraf çekip atma imkaniniz var mı 0176 mi sizin de

bence araçlara yazılım falan yaptıkları yok
mevcut olan yazılımı formatlayıp yeniden temiz kurulum adı altında yapıp teslim ediyorlar

bence araçlara yazılım falan yaptıkları yok
mevcut olan yazılımı formatlayıp yeniden temiz kurulum adı altında yapıp teslim ediyorlar
Onur hocam bu konforlu cam açma olayını denedin mi hiç sen açınca kendi kendine kapanıyor mu

Onur hocam bu konforlu cam açma olayını denedin mi hiç sen açınca kendi kendine kapanıyor mu
Temmuz 2024’ten bu yana açma-kapama özelliğini belki 20'den fazla kez kullandım ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
Açmak istediğimde kumandadaki "açma" tuşuna uzun basıyorum, camlar açılıyor.
Kapatmak için de "kilitleme" tuşuna uzun basmam yeterli oluyor, camlar kapanıyor.
Herhangi bir ayar yapmadım; sistem hep sorunsuz çalıştı. Kısacası, ne zaman kullanmak istesem sorunsuz şekilde çalışıyor.

Temmuz 2024’ten bu yana açma-kapama özelliğini belki 20'den fazla kez kullandım ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
Açmak istediğimde kumandadaki "açma" tuşuna uzun basıyorum, camlar açılıyor.
Kapatmak için de "kilitleme" tuşuna uzun basmam yeterli oluyor, camlar kapanıyor.
Herhangi bir ayar yapmadım; sistem hep sorunsuz çalıştı. Kısacası, ne zaman kullanmak istesem sorunsuz şekilde çalışıyor.
Benim eski sürüm ya bende kendi kendime kapanıyor o ayar.

Okumuşsundur da cam kapama çalışıyor stabil, açma ise ayarlardan kendi kendine kapanıyor 1gün sonra. Ben açıyorum tabletten ayarı, kendi kendine kapıyor.

Sen aracı ne zaman aldın
ben temmuz 2024 ilk gelen parti hatta çıktığı gün gittim kapora verdim

Yazılım güncellemesini yaklaşık 2 ay önce yaptırdım. Güncelleme sonrası sistem bilgilerim bu şekilde.

Ekli dosyalar

• IMG_4529.jpeg
    IMG_4529.jpeg
    186.5 KB · Görüntüleme: 17

arkadaşlar bununla sadece (5F) multimedia unitesinin sürümünü görürsünüz. aracın ana donanımları olan,
(09) Central Electrics
(19) Gateway
vb. olan unitelerde muhtemelen güncelleme vardır. multimedia sürümü işinize yaramaz.

Geri