- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8 1.0 eTSI Life 2022
Moderatör tarafında düzenlendi:
Valla hocam ben hem 8 Hemde 8.5 kullandım. Hatta aracımı geçen hafta güncelledim ama bu kadran bende yok.Ben yazayımbu görsel Mk8,5 daki üçüncü kadran görseli ve bu görsel Mk8 de de var bunun Gti ya R kadran ile bağlantısı yok serbest görsel.
Ben yazayımbu görsel Mk8,5 daki üçüncü kadran görseli ve bu görsel Mk8 de de var bunun Gti ya R kadran ile bağlantısı yok serbest görsel.
Valla hocam ben hem 8 Hemde 8.5 kullandım. Hatta aracımı geçen hafta güncelledim ama bu kadran bende yok.
Metin beyin dediği gibi bu 3. kadran gti kadranı değil. Gti kadranın görseli bundan farklı. Gti kadranın içinde bal peteği deseni var. Ben bilmemiş olmaya razıyım. Bilmişe ne kadar uğraşsan da anlatamazsın. Şu an olduğu gibi. Görseli de attım yardımcı olur sana belki. Bilmemek ayıp değil, öğrenmeye açık olmak lazım.
Hocam kadranı vıew tuşu ile değiştiriyoruz değil mi? Hani acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.Benim mk8 impression ve life pakette ve şuan ki Mk8,5 style pakette var sende olmaması neden bilemiyorum…
Hocam kadranı vıew tuşu ile değiştiriyoruz değil mi? Hani acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.
Merhaba hocam evet kadran view tuşu ile değiştiriliyor. Servis güncellemeyi nasıl yapıyor tam bilmiyorum. Ancak güncelleme yapılırken eğer kısım kısım yapılıyorsa sizin aracınızda bu kısmı atlamış olabilirler. Eksik bir güncelleme yapılmış olabilir. Bir de konunun yukarılarda bir arkadaş son güncelleme ile ilgili sorunlar olduğundan geri çektiklerini belirmişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu kadrana sahip bir araçla sürümünüzü karşılaştırırsanız yardımcı olabilir size. Ya eski ya da eksik güncelleme olmuş olabilir.Hocam kadranı vıew tuşu ile değiştiriyoruz değil mi? Hani acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.
Doğru hocam eksik güncelleme olabilir. Benim sistem bilgileri bu şekilde mesela . Kendi aracını kontrol edip buraya ekleyen olursa çok sevinirim.Merhaba hocam evet kadran view tuşu ile değiştiriliyor. Servis güncellemeyi nasıl yapıyor tam bilmiyorum. Ancak güncelleme yapılırken eğer kısım kısım yapılıyorsa sizin aracınızda bu kısmı atlamış olabilirler. Eksik bir güncelleme yapılmış olabilir. Bir de konunun yukarılarda bir arkadaş son güncelleme ile ilgili sorunlar olduğundan geri çektiklerini belirmişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu kadrana sahip bir araçla sürümünüzü karşılaştırırsanız yardımcı olabilir size. Ya eski ya da eksik güncelleme olmuş olabilir.
bendeki kadran gti kadran ama gti yazısı yok. fotosunu attım bak. buna göre yorum yaptım ben. ama sen haklı bilen oMetin beyin dediği gibi bu 3. kadran gti kadranı değil. Gti kadranın görseli bundan farklı. Gti kadranın içinde bal peteği deseni var. Ben bilmemiş olmaya razıyım. Bilmişe ne kadar uğraşsan da anlatamazsın. Şu an olduğu gibi. Görseli de attım yardımcı olur sana belki. Bilmemek ayıp değil, öğrenmeye açık olmak lazım.
Doğru hocam eksik güncelleme olabilir. Benim sistem bilgileri bu şekilde mesela . Kendi aracını kontrol edip buraya ekleyen olursa çok sevinirim.
Aynen wiew ile değiştiriyoruz…
Bende yazılım güncellemesi yaptım
Haziranda ama bu kadran bende çıkmıyor yada bu yüklendide benmi değiştirmedim
Nasıl değişiyor bu kadran