Yazılım güncellemesi gelmiş (Haziran 2025)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cempro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben yazayım:) bu görsel Mk8,5 daki üçüncü kadran görseli ve bu görsel Mk8 de de var bunun Gti ya R kadran ile bağlantısı yok serbest görsel.

Ben yazayım:) bu görsel Mk8,5 daki üçüncü kadran görseli ve bu görsel Mk8 de de var bunun Gti ya R kadran ile bağlantısı yok serbest görsel.
Valla hocam ben hem 8 Hemde 8.5 kullandım. Hatta aracımı geçen hafta güncelledim ama bu kadran bende yok.

Screenshot_2025-07-15-18-35-37-21_e6c416a7a20cc47f021fe9117c5cadc8.jpg
Uzun lafın kısası r-gti kadranın bal petekleri olmayan hali

Teknik olarak doğru r-gti kadran, ama bunu bilerek yapmışlar gibi duruyor.

Uzun lafın kısası şablon r-gti ama ufak değişiklik yapilip yeni kadran diye itelenmiş

Valla hocam ben hem 8 Hemde 8.5 kullandım. Hatta aracımı geçen hafta güncelledim ama bu kadran bende yok.

Benim mk8 impression ve life pakette ve şuan ki Mk8,5 style pakette var sende olmaması neden bilemiyorum…

Metin beyin dediği gibi bu 3. kadran gti kadranı değil. Gti kadranın görseli bundan farklı. Gti kadranın içinde bal peteği deseni var. Ben bilmemiş olmaya razıyım. Bilmişe ne kadar uğraşsan da anlatamazsın. Şu an olduğu gibi. Görseli de attım yardımcı olur sana belki. Bilmemek ayıp değil, öğrenmeye açık olmak lazım.

Ekli dosyalar

• IMG_4025.jpeg
    IMG_4025.jpeg
    262.3 KB · Görüntüleme: 33
Hocam kadranı vıew tuşu ile değiştiriyoruz değil mi? Hani acaba bilmediğim bir şey mi var diye merak ettim.
Merhaba hocam evet kadran view tuşu ile değiştiriliyor. Servis güncellemeyi nasıl yapıyor tam bilmiyorum. Ancak güncelleme yapılırken eğer kısım kısım yapılıyorsa sizin aracınızda bu kısmı atlamış olabilirler. Eksik bir güncelleme yapılmış olabilir. Bir de konunun yukarılarda bir arkadaş son güncelleme ile ilgili sorunlar olduğundan geri çektiklerini belirmişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu kadrana sahip bir araçla sürümünüzü karşılaştırırsanız yardımcı olabilir size. Ya eski ya da eksik güncelleme olmuş olabilir.

Merhaba hocam evet kadran view tuşu ile değiştiriliyor. Servis güncellemeyi nasıl yapıyor tam bilmiyorum. Ancak güncelleme yapılırken eğer kısım kısım yapılıyorsa sizin aracınızda bu kısmı atlamış olabilirler. Eksik bir güncelleme yapılmış olabilir. Bir de konunun yukarılarda bir arkadaş son güncelleme ile ilgili sorunlar olduğundan geri çektiklerini belirmişti. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bu kadrana sahip bir araçla sürümünüzü karşılaştırırsanız yardımcı olabilir size. Ya eski ya da eksik güncelleme olmuş olabilir.
Doğru hocam eksik güncelleme olabilir. Benim sistem bilgileri bu şekilde mesela . Kendi aracını kontrol edip buraya ekleyen olursa çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• IMG_9499.jpeg
    IMG_9499.jpeg
    212.3 KB · Görüntüleme: 28
Metin beyin dediği gibi bu 3. kadran gti kadranı değil. Gti kadranın görseli bundan farklı. Gti kadranın içinde bal peteği deseni var. Ben bilmemiş olmaya razıyım. Bilmişe ne kadar uğraşsan da anlatamazsın. Şu an olduğu gibi. Görseli de attım yardımcı olur sana belki. Bilmemek ayıp değil, öğrenmeye açık olmak lazım.
bendeki kadran gti kadran ama gti yazısı yok. fotosunu attım bak. buna göre yorum yaptım ben. ama sen haklı bilen o

Bende yazılım güncellemesi yaptım
Haziranda ama bu kadran bende çıkmıyor yada bu yüklendide benmi değiştirmedim

Nasıl değişiyor bu kadran

Baktım şimdi ama bende yok.

Arkadaşın paylaştığı iki sistem bilgisinden birinci resimle aynı sistem bilgisi ama bende o kadran yok.

Yazılım güncellemesi aldık.Farklılık göstermesinin sebebi nedir acaba

Geri