CEKIRDEKCI06
Yeni Üye
Araç kitliyken hala ışıklar yanıyorMerhaba, 2023 model imp. aracıma R lıne direksiyon taktım. Aracın direksiyon ışıkları kilitli olsa bile yanık kalıyor. Bu sorun daha önce başına gelen var mı acaba?
Uzaklaşıp 5 dakka geçince de yanıyor muAraç kitliyken hala ışıklar yanıyor
Kodlanması lazım. Zaten kodlama istediği direksiyondaki tüm ışıkların yanmasından belli travel asist hız sabitleme maşallah tüm ışıkları yanıyor direksiyonunMerhaba, 2023 model imp. aracıma R lıne direksiyon taktım. Aracın direksiyon ışıkları kilitli olsa bile yanık kalıyor. Bu sorun daha önce başına gelen var mı acaba?
Kodlama yapılana kadar şöyle bir çözüm buldum. Akü + kutup başını söküyorum araç sıfırlanıyor direksiyon kendine geliyo ve tuşlar falan çalışıyor. Aracı kapatınca da hemen kapanıyor. Direksiyon bence verimli çalışmıyor gibi o yüzden eski direksiyonu takacağım muhtemelen söküp takmadı çok basitmiş ciddenAslında direksiyon ısıtma hatası vermesi lazımdı, sende ışıkları yanık kalmış. Umut'un belirttiği gibi direksiyonun kodlanması gerekiyor. Eski direksiyonunda modül yoktu, bu direksiyonda var o sebep...
Yaklaşık 3 5 saat geçtikten sonra kontrol ettiğimde bile yanıyor. Aküyü bitirmesin diye akü kutupbaşını söküyorum o zaman ışık sönüyorUzaklaşıp 5 dakka geçince de yanıyor mu
Kontrol ünitesine,konfor beynine göre değişiklik göstermekte(style pakette)Bu durum sadece kodlanmasıyla alakalı değil başka bir sorun da var bence
Aynı direksiyon u bende taktim ve 1 ay sonra sargı değişimi yaptıktan sonra (direksiyon isitma icin) kodlandı bu süre icerisinde böyle bir durum yaşamadım
korna da takılı kalıyor muMerhaba, 2023 model imp. aracıma R lıne direksiyon taktım. Aracın direksiyon ışıkları kilitli olsa bile yanık kalıyor. Bu sorun daha önce başına gelen var mı acaba?
Kontrol ünitesine,konfor beynine göre değişiklik göstermekte(style pakette)
@Oguzhanx50 ile beraber aynı direksiyondan satın aldık. Birimizin aracına kodlama yapılmadı çünkü istemedi araç kitlenince ışıklar sönüyordu ancak benim aracımda kodlama istedi.
Araçlardan birisi 21 style birisi 22 style ikisi de 1.5 eTsi
22 de sorunsuz çalıştıHangisinin konfor beyni destekliyordu hocam, 2021 mi ? 2022 mi?
Evet korna takılı kalıyor. Hatta eski direksiyon gibi kornaya rahat basamıyorumkorna da takılı kalıyor mu
Benim araç 2023 Impression konfor beyni yine desteklemiyor mudurHangisinin konfor beyni destekliyordu hocam, 2021 mi ? 2022 mi?