Golf 8 direksiyon aydınlatma sönmüyor

CEKIRDEKCI06

Yeni Üye
İsim
UĞUR
Araç
GOLF 8 İMPRESSİON
Merhaba, 2023 model imp. aracıma R lıne direksiyon taktım. Aracın direksiyon ışıkları kilitli olsa bile yanık kalıyor. Bu sorun daha önce başına gelen var mı acaba?

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    329.4 KB · Görüntüleme: 50

Merhaba, 2023 model imp. aracıma R lıne direksiyon taktım. Aracın direksiyon ışıkları kilitli olsa bile yanık kalıyor. Bu sorun daha önce başına gelen var mı acaba?
Kodlanması lazım. Zaten kodlama istediği direksiyondaki tüm ışıkların yanmasından belli travel asist hız sabitleme maşallah tüm ışıkları yanıyor direksiyonun :)

Upvote 0
Aslında direksiyon ısıtma hatası vermesi lazımdı, sende ışıkları yanık kalmış. Umut'un belirttiği gibi direksiyonun kodlanması gerekiyor. Eski direksiyonunda modül yoktu, bu direksiyonda var o sebep...

Upvote 0
Aslında direksiyon ısıtma hatası vermesi lazımdı, sende ışıkları yanık kalmış. Umut'un belirttiği gibi direksiyonun kodlanması gerekiyor. Eski direksiyonunda modül yoktu, bu direksiyonda var o sebep...
Kodlama yapılana kadar şöyle bir çözüm buldum. Akü + kutup başını söküyorum araç sıfırlanıyor direksiyon kendine geliyo ve tuşlar falan çalışıyor. Aracı kapatınca da hemen kapanıyor. Direksiyon bence verimli çalışmıyor gibi o yüzden eski direksiyonu takacağım muhtemelen söküp takmadı çok basitmiş cidden

Upvote 0
Bu durum sadece kodlanmasıyla alakalı değil başka bir sorun da var bence
Aynı direksiyon u bende taktim ve 1 ay sonra sargı değişimi yaptıktan sonra (direksiyon isitma icin) kodlandı bu süre icerisinde böyle bir durum yaşamadım

Upvote 0
Bu durum sadece kodlanmasıyla alakalı değil başka bir sorun da var bence
Aynı direksiyon u bende taktim ve 1 ay sonra sargı değişimi yaptıktan sonra (direksiyon isitma icin) kodlandı bu süre icerisinde böyle bir durum yaşamadım
Kontrol ünitesine,konfor beynine göre değişiklik göstermekte(style pakette)

@Oguzhanx50 ile beraber aynı direksiyondan satın aldık. Birimizin aracına kodlama yapılmadı çünkü istemedi araç kitlenince ışıklar sönüyordu ancak benim aracımda kodlama istedi.

Araçlardan birisi 21 style birisi 22 style ikisi de 1.5 eTsi

Upvote 0
Kontrol ünitesine,konfor beynine göre değişiklik göstermekte(style pakette)

@Oguzhanx50 ile beraber aynı direksiyondan satın aldık. Birimizin aracına kodlama yapılmadı çünkü istemedi araç kitlenince ışıklar sönüyordu ancak benim aracımda kodlama istedi.

Araçlardan birisi 21 style birisi 22 style ikisi de 1.5 eTsi

Hangisinin konfor beyni destekliyordu hocam, 2021 mi ? 2022 mi?

Upvote 0

Geri