Hocam bu durum gerçekten nanay bir durum, bugün notere gittim bir daha bu videoyu görünce orjinal plakası olmayanlar trafik şubeye gitme zorunluluğu var dendi. Bende bunun üzerine trafik şubeye gittim o da hayli karışık oldu benim gibi çok uğraşmanıza gerek yok. İlçe emniyetine gidiyorsunuz girişte plakam kayboldu diyin yönlendiriyorlar trafik şube o şeye bakmıyormuş, onun dışında plakam kayıp dedim oradaki polislere bir mi iki mi dendi iki dedim eminsin muhabbeti yaptılar epey sonra app mi dedi evet dedim o zaman işlem açamıyoruz dedi aracı aldığımda zaten app vardı orjinali yoktu üstünde bende aldığım adamla konuştum o da bulamamış yok dedi plakayı napcaz diyorum adamlar bi şey yapamayız cezayı yiceksin cezalar artınca bir yerleriniz tutuştu şimdi orjinallere dönüyorsunuz kural ihlallerimizden dem vurdu sanki ülkede her şey çok normal, bu yüzden başka ilçe şubeden asla app dememek suretiyle kayıp başvurusunda bulunmaya çalışcam bir plakadır 2 saatimi yedi ve yapamadım ülkede sistem bu kadar kötüyken bide polis abilerimizin ego tatmin ve özel arzularına maruz kalmak hiç hoş değil