Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her sene app plaka yasak şu kadar cezası var diye haber çıkarıyorlar ama bu sefer gerçek gibi... bi arada cam filmine takmışlardı kafayı. Yakında aynaya koku asanlara da ceza gelirse şaşırmayın. gerçi areon takanlara yazsınlar Biz Little treesten devam
Bu sefer durum ciddi gibi. 140 bin ceza ihtimalini göze alamam gibi duruyor.
Trafikte yeni araçlarda aşağıda istediğim orijinal daha kalın fontlu plakalar görüyorum. Bunu hangi cemiyette bastırabilirim? Bir de yeniden basım işleminde benim orijinal plakalardaki qr kodlar değişecek mi? Destekleriniz rica ederim.
Bu arada Qr ile ilgili de bir gelişme var. Atıyorum bir önceki aracındaki plakanı satarken vermedin, yeni alacağın araca da işlettin o plakayı tekrar aldın. Noterin verdiği plaka basım fişiyle yeni plakalar almak zorundasın.
Benim binmek için aldığım araçlardaki plakam aynıydı hepsini de taşıttım. Ama plaka fiziki olarak 2024 de aldığım a3 ün plakası. Bir daha plaka bastırmak gereksiniminde bulunmadım. O plaka şu an Farklı Qr a sahip olduğu için cezaya tabi . Çok kallavi rakamlar dönüyor