ben 2 aydır yapıştırmadan dolanıyorum ceza falan gelmedi ama net bilgiye sahip değilimHerkese merhaba, Cam değişimi sonrası HGS etiketi çöp oldu.
HGS etiketi araç camına yapıştırmak mecburi mi bu konuda kesin bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Herkese merhaba, Cam değişimi sonrası HGS etiketi çöp oldu.
HGS etiketi araç camına yapıştırmak mecburi mi bu konuda kesin bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
HGS alırken iki tip var diyorlar; birisi cama yapışan çıkartmalı diğeri ise kredi kartı şeklinde ve yapıştırmak gerekmeyen.Herkese merhaba, Cam değişimi sonrası HGS etiketi çöp oldu.
Teşekkürler.
gelecekten gelen birisi2026 dan beri yapıştırmadan kullanıyorum bakiye varsa plakadan tanıyıp düşüyor zaten
Hayır hocam yok öyle birseyHocam şöyle bi yazı vardı bende araştırdığımda hgs etiketi olmadan geçiş ypaılınca max mesafe ücreti kesiliyor diyen yorumlar vardı bilgisi olan var mı acaba
Plaka okuma öncesi öyleydi. Gerçi ceza için yine görüntü ve plaka okunuyordu ama, sistem entegre değildi. Sonradan entegre edildi.Hayır hocam yok öyle birsey
Aynen hocam takip edeceksin geçişleri birde şu gişelerde calisan elemanları egitselerPlaka okuma öncesi öyleydi. Gerçi ceza için yine görüntü ve plaka okunuyordu ama, sistem entegre değildi. Sonradan entegre edildi.
Benim bir kere İzmit-İstanbul arasını Ankaradan başlatmıştı. E-Posta ile iletince birkaç gün sonra düzeltilmişti. Arada bir geçiş hareketlerini kontrol etmek gerekiyor.