Golf 8.5 R-Line mı yoksa Passat B9 R-Line mı?

Tiguan'dan sonra Passat'a inip binerken tam anlamıyla şaklabana dönüyorum. Yok direksiyona tutunuyorum yok tavana. Can çekiştiğimi farkettim.

2024'lerin kataloğunda da Travel Assist standart donanım olarak görünüyor. 2024'lerin bazılarında olmayınca da anlayamadım. Harman Kardon'lu araçların bu kadar az olması ve sadece 3 renk gelmesi de ayrı bir komedi. Siyah veya beyaz seçeneği var sadece. Maviyi şahsen beğenmedim.
Elektrikli koltuk gelince travel assist kalkmıştı öyle bir şeydi saçma evet doğuşun yaptığı ne mantıklı ki bu olsun.

BU arada boyunuz kaç passata binmekte zorlanıyorsunuz uzunsunuz galiba

Elektrikli koltuk gelince travel assist kalkmıştı öyle bir şeydi saçma evet doğuşun yaptığı ne mantıklı ki bu olsun.

BU arada boyunuz kaç passata binmekte zorlanıyorsunuz uzunsunuz galiba
Doğuş'un getirdiği opsiyonlar gerçekten saçma. Black Style ve Harman Kardon'u aynı anda alamıyorsun. Bu kadar saçma bir şey olamaz.

Boyum 1.98 olduğundan zorlanıyorum girmekte. Her iki araçta da B sütununun arkasına kadar geliyor neredeyse koltuk. Şuanda da Tiguan'a koltuk en arkadayken bacağımı önden direksiyonun sağına atıp iki üç hamlede giriyorum.

Doğuş'un getirdiği opsiyonlar gerçekten saçma. Black Style ve Harman Kardon'u aynı anda alamıyorsun. Bu kadar saçma bir şey olamaz.

Boyum 1.98 olduğundan zorlanıyorum girmekte. Her iki araçta da B sütununun arkasına kadar geliyor neredeyse koltuk. Şuanda da Tiguan'a koltuk en arkadayken bacağımı önden direksiyonun sağına atıp iki üç hamlede giriyorum.
2 metre için gayet normal size tavanı da yüksek araba lazım SUV dışı rahat etmezsiniz

Tiguan'dan sonra Passat'a inip binerken tam anlamıyla şaklabana dönüyorum. Yok direksiyona tutunuyorum yok tavana. Can çekiştiğimi farkettim.

2024'lerin kataloğunda da Travel Assist standart donanım olarak görünüyor. 2024'lerin bazılarında olmayınca da anlayamadım. Harman Kardon'lu araçların bu kadar az olması ve sadece 3 renk gelmesi de ayrı bir komedi. Siyah veya beyaz seçeneği var sadece. Maviyi şahsen beğenmedim.

Opsiyonlu araçda seçme şansı olmuyor ne yazık ki. Çok sayıda da gelmedi.

İki farklı segment, ihtiyaçlar doğrultusunda cevap kendini belli edecektir, hacim mi? yoksa kompakt olmak mı önemli?

Passat her zaman daha iyidir bana kalırsa :)

İki farklı segment, ihtiyaçlar doğrultusunda cevap kendini belli edecektir, hacim mi? yoksa kompakt olmak mı önemli?

Passat her zaman daha iyidir bana kalırsa :)
Passat'tan vazgeçtim. Üstte de söyledim aslında. Şuan 2024 Tiguan R-Line bakıyorum.

Passat'tan vazgeçtim. Üstte de söyledim aslında. Şuan 2024 Tiguan R-Line bakıyorum.
Tiguandan ziyade Tayron daha iyi gider diye düşünüyorum size boyunuz gereği tabi sadece öneri bu. Bı paket daha altını almanız gerekir.

Benim gönlümden Black Style İstridye grisi geçiyordu. Bu ilandakiyle her şeyi aynı ama Harman Kardon yok diye maalesef istemedim.
https://shbd.io/s/Bh13xMnt
Matrix farda yok. İstiridye gri ve zeytin yeşili favorim.

Harman Kardon olayını çok takılmayın, profesyonel yerlerde içini açıyorlar ki yazıdan ibaret gibi oluyor. Verilen paraya değecek fark olmuyor.

Şurayı inceleyin anlarsınız.

https://www.instagram.com/subigarag..._web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Tiguandan ziyade Tayron daha iyi gider diye düşünüyorum size boyunuz gereği tabi sadece öneri bu. Bı paket daha altını almanız gerekir.
Tayron hem gereksiz uzun hem de almışken en dolusunu almak istiyorum. İç olarak dediğiniz gibi aynı zaten ikisi de.

Matrix farda yok. İstiridye gri ve zeytin yeşili favorim.

Harman Kardon olayını çok takılmayın, profesyonel yerlerde içini açıyorlar ki yazıdan ibaret gibi oluyor. Verilen paraya değecek fark olmuyor.

Şurayı inceleyin anlarsınız.

https://www.instagram.com/subigarag..._web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==
Reddit'de insanların VW için Harman Kardon opsiyonunun değdiğini söylediklerini gördüm hep. Ayrıca arabada her dakika müzik açık olacağından almışken iyisini almak istedim. Doğuş Tiguan'ı zamanında Dynaudio opsiyonuyla getirmiyordu. Bari şimdi getiriyorken alayım kafasındaydım.
Almayı düşündüğüm araç da bu.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...kardon-ses-sistemli-hatasiz-1248018346/detay/

Terramar da bakıyorum fakat dediğim gibi bordo koltuklar bana çok iç açıcı gelmiyor.
Başka kombinasyon bulabilirseniz eğer, ben yakın zamanda incelemiştim bayide petrol yeşili koltukları vardı baktığım aracın. İlanları pek yok bu aracın 2.el de.

Geri