Golf 8.5 R-Line mı yoksa Passat B9 R-Line mı?

Bu arada ellerinde varsa 2024 passat doğuş'a sorun belki fırsat sıfır araç bulabilirsiniz.

Bu arada ellerinde varsa 2024 passat doğuş'a sorun belki fırsat sıfır araç bulabilirsiniz.
Doğuş Oto'ya geçen hafta Golf ve Passat sordum. Sadece 2024 Impression ve Elegance Passat kalmış ellerinde. Onlarda yeşil gibi almak istemediğim renklerde.

Motordan bağımsız, yakıtla aracı ısıtır soğutur. Motor sıcak soğuk olsada fark etmez.
Ayrıca zamanlayıcı mevcut, araç ekranından her sabah 8' de ısınmış olsun dediğiniz zaman siz araçta olmadan aracı ısıtıp hazır hale getirebilir.
Çok güzel bir özellik sabahları ufak bebeğimizle seyahat ediyoruz ve araç ısınana kadar 10-15 dk zor oluyor bizim için bu sistem o sebeple bulunmaz nimet keşke olsaydı dediğim bir opsiyon aracımda.
Genelde ağır vasıtalarda olur doğuşun bunu koyması beni şaşırtmıştı gördüğümde.
Acaba hangi paketle geliyor biliyor musunuz? Kış Premium paketi diye duymuştum.

Doğuş Oto'ya geçen hafta Golf ve Passat sordum. Sadece 2024 Impression ve Elegance Passat kalmış ellerinde. Onlarda yeşil gibi almak istemediğim renklerde.
Eğer sıfır bakıyorsanız,
https://www.dogusoto.com.tr/detay/yeni-passat-cj5
Buradan araç stoklarını görüp ilgili bayiyi arayabilirsiniz. Bunun dışında Doğuş Oto dışında da diğer satıcılar mevcut. Avek, Tamaş gibi. Oraları da arayıp stok sorabilirsiniz. Ayrıca Volkswagen in kendi sitesinde de canlı destekten yazışarak istediğiniz paketteki aracın hangi bayilerde olduğunu sorabilirsiniz.

krom malzeme aracı daha lüks, siyah malzeme daha sportif gösteriyor.
passata krom yakışır.

Piano black her arabayi daha güzel gösterir, bu iki araba arasinda sadece 26 bin lira opsiyon farki var.

Soldaki benim, 1 yil oldu alali, piano black'ler oldugu gibi, hicbir solma falan yok.

GTI gecen yil satildi bu arada merak edenlere, sebebi boyun rahatsizligim, araba yerinde durmuyordu :)

GTI almak isteyenler boyunlarini kontrol ettirsin.

EK: Birde GTI almak isteyenler sakin 19 inc jantli olanlardan almasin, bu yollar icin yanak cok ince kaliyor

bmw12.jpg

Son düzenleme:
Eğer sıfır bakıyorsanız,
https://www.dogusoto.com.tr/detay/yeni-passat-cj5
Buradan araç stoklarını görüp ilgili bayiyi arayabilirsiniz. Bunun dışında Doğuş Oto dışında da diğer satıcılar mevcut. Avek, Tamaş gibi. Oraları da arayıp stok sorabilirsiniz. Ayrıca Volkswagen in kendi sitesinde de canlı destekten yazışarak istediğiniz paketteki aracın hangi bayilerde olduğunu sorabilirsiniz.
Sıfır alamam hocam. Neredeyse 1 milyon farkediyor. Tiguan'ı 1 milyona satıp üzerine para koyacağımdan zor.

Hocam bu tabloya göre o halde ağırlığa göre değilde kalıbına göre mi koymuşlar yani, yada farklı bir kriterleri var.

Bu araç sahipleri için iyi birşey. Özellikle stage1 falan yaptıranlar hem dsg kullanıp hem +300nm kafa rahat.
Valla hocam inanın anlamış değilim ağırlık desem de tutturamıyorum suv ayrımı desem de olmuyor 😂😂

Mesela örnek vermek gerekirse artık 2 yıla yakın olacak Dq200 ile 340 torkla geziyorum 1.5 tsi stage2 şanzımandan yana hiç sıkıntı yaşamadım. İyi dileklerle yaşamamayı da temenni ediyorum 😂😂

Valla hocam inanın anlamış değilim ağırlık desem de tutturamıyorum suv ayrımı desem de olmuyor 😂😂

Mesela örnek vermek gerekirse artık 2 yıla yakın olacak Dq200 ile 340 torkla geziyorum 1.5 tsi stage2 şanzımandan yana hiç sıkıntı yaşamadım. İyi dileklerle yaşamamayı da temenni ediyorum 😂😂

İnşallah bol kilometrelere

Belki aranızda yakın zamanda kredi çeken vardır diye soruyorum. VDF'nin faizleri ne durumda? Tiguan'ı alırken VDF'den kredi almıştık. Yine aynı şeyi düşünebilirim.

Geri