Trendyol'da Satılan Spor Pedal

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fren pedalında ki bir süre sonra düşme ayrılma mı yapıyor? Kullanılan yapışkan mı kaynaklı?
Hayır hocam. fren pedalı yapışkanlı değil geçmeli kauçuk şeklinde tıpkı stock pedallar gibi.

Hocam hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz ben de ona göre alacağım
Memnunum hocam kışın yağmur çamur demeden kullandım hiç bi sıkıntı yaşamadım orijinallerinden bile daha iyi bir tutuş hissi var

Hayır hocam. fren pedalı yapışkanlı değil geçmeli kauçuk şeklinde tıpkı stock pedallar gibi.
Geçmeli evet. Kastettiğim o değil açıkcası. Fren pedalını elimizde tuttuğumuz da krom ile kauçuk birleşim yerini kastediyorum aslında.

Geçmeli evet. Kastettiğim o değil açıkcası. Fren pedalını elimizde tuttuğumuz da krom ile kauçuk birleşim yerini kastediyorum aslında.
Pardon hocam yanlış anlamışım. normal şartlarda kaymıyor ıslakta ise stock pedal ne kadar kayıyorsa krom pedallarda o kadar kayıyor. ayakabı tabanına göre değişiklik gösterebilir superstarlarla kayma pek yaşamadım

Pardon hocam yanlış anlamışım. normal şartlarda kaymıyor ıslakta ise stock pedal ne kadar kayıyorsa krom pedallarda o kadar kayıyor. ayakabı tabanına göre değişiklik gösterebilir superstarlarla kayma pek yaşamadım
Bende şimdiye kadar bir kayma hissetmedim. Ben çinden getirmiştim. Şimdi bir arkadaşım da bakıyorda. TR de nerden alsak diye ona bakıyorduk. Konuda da bazı kişilerde sanki fren pedalı malzemesi kaynaklı ayrılmış gibi anladım, o nedenle.

Memnunum hocam kışın yağmur çamur demeden kullandım hiç bi sıkıntı yaşamadım orijinallerinden bile daha iyi bir tutuş hissi var
Teşekkürler cevap için.

Geri