- İsim
- Halil
- Araç
- Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG
Hocam hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz ben de ona göre alacağımbendeki düşmedi umarımda düşmez
Hocam hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz ben de ona göre alacağımbendeki düşmedi umarımda düşmez
Hayır hocam. fren pedalı yapışkanlı değil geçmeli kauçuk şeklinde tıpkı stock pedallar gibi.Fren pedalında ki bir süre sonra düşme ayrılma mı yapıyor? Kullanılan yapışkan mı kaynaklı?
Memnunum hocam kışın yağmur çamur demeden kullandım hiç bi sıkıntı yaşamadım orijinallerinden bile daha iyi bir tutuş hissi varHocam hala kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız memnun musunuz ben de ona göre alacağım
Geçmeli evet. Kastettiğim o değil açıkcası. Fren pedalını elimizde tuttuğumuz da krom ile kauçuk birleşim yerini kastediyorum aslında.Hayır hocam. fren pedalı yapışkanlı değil geçmeli kauçuk şeklinde tıpkı stock pedallar gibi.
Pardon hocam yanlış anlamışım. normal şartlarda kaymıyor ıslakta ise stock pedal ne kadar kayıyorsa krom pedallarda o kadar kayıyor. ayakabı tabanına göre değişiklik gösterebilir superstarlarla kayma pek yaşamadımGeçmeli evet. Kastettiğim o değil açıkcası. Fren pedalını elimizde tuttuğumuz da krom ile kauçuk birleşim yerini kastediyorum aslında.