Hangi satıcıdan?ben almıştım çok güzel olmuştu sorunsuz kullandım en soldakini takmak biraz uğraştırıcı ama yapılıyor sonuçta
Türk sitelerinde satılan yan sanayileri de aynı görevi görüyor ve güzel kalitede. Gerek var mı ekstra para dökmeye ?
Şu an yan sanayi varda , Çinden alınma kullanıyorum. Görünce aklımı çeldiTürk sitelerinde satılan yan sanayileri de aynı görevi görüyor ve güzel kalitede. Gerek var mı ekstra para dökmeye ?
2bin-2100TL gibidir diye düşünüyorumHer şey dahil ₺ olarak ne kadara geliyor…
2bin-2100TL gibidir diye düşünüyorum
Çok kısa süre yaben trendyoldan almıştım. siyah plastik kısımları soldu. daha 3 4 ay oldu alalı.
Ürünü ve satıcıyı belirtelimben trendyoldan almıştım. siyah plastik kısımları soldu. daha 3 4 ay oldu alalı.
Orjinallerin fren pedalı özelinde kromla plastiğin birleşim yeri nasıl? O gün aklıma gelseydi bi bakardımÜrünü ve satıcıyı belirtelim
Şaka bi yana bi golfte 2018de çinden aldığımı, diğerinde 2022de trendyoldan aldığımı kullanıyoruz. Bir solma vs olmamıştı. Şu anda orj olanı kullanıyorum, kullanımda vs hissedilir bir fark yok. Sonuçta ayakkabıyla basılan krom/plastik bir parça diye düşünüyorum.
Aynı zamanda aldım, aynı yerden temin ettim bir problem yok şu ana kadar.