G gkhnclk Katılımcı Üye Katılım 26 Nis 2022 Mesajlar 1,199 Tepkime puanı 661 Konum istanbul İsim gökhan Araç golf 7 Dün 17:08 #61 thelordof dedi: Bir arkadaşım DSG spor pedal almayı düşünüyor. Malum çok satıcı var. Hangisinin ki daha kalitelidir? Yıldız Tuning mi yoksa Vag Market ten mi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... ben almıştım çok güzel olmuştu sorunsuz kullandım en soldakini takmak biraz uğraştırıcı ama yapılıyor sonuçta
thelordof dedi: Bir arkadaşım DSG spor pedal almayı düşünüyor. Malum çok satıcı var. Hangisinin ki daha kalitelidir? Yıldız Tuning mi yoksa Vag Market ten mi önerirsiniz? Genişletmek için tıkla ... ben almıştım çok güzel olmuştu sorunsuz kullandım en soldakini takmak biraz uğraştırıcı ama yapılıyor sonuçta
thelordof Paylaşımcı Üye Katılım 16 Nis 2019 Mesajlar 3,018 Tepkime puanı 1,414 Konum Ankara İsim Samet Araç Tiguan Elegance 1.5TSI evo2 Dün 22:45 #62 gkhnclk dedi: ben almıştım çok güzel olmuştu sorunsuz kullandım en soldakini takmak biraz uğraştırıcı ama yapılıyor sonuçta Genişletmek için tıkla ... Hangi satıcıdan? Biraz trim işçiliğiyle takılır.
gkhnclk dedi: ben almıştım çok güzel olmuştu sorunsuz kullandım en soldakini takmak biraz uğraştırıcı ama yapılıyor sonuçta Genişletmek için tıkla ... Hangi satıcıdan? Biraz trim işçiliğiyle takılır.