Golf 7.5 aracima aksesuar yaptırmak istiyorum jant,ön ve arka spoiler onereceginiz ürün varmi yaptiraniniz varmi nasıl oluyor
Golf 7.5 aracima aksesuar yaptırmak istiyorum jant,ön ve arka spoiler onereceginiz ürün varmi yaptiraniniz varmi nasıl oluyor
Selamlar araç rengi nedir fikir türetmek adına
Kapı içi kol dayamalarını deriye çevirebilirsin. Açıkçası araca yaptığım işlemlerde fiyat performans olarak en memnun kaldığım işlemlerden oldu.Golf 7.5 aracima aksesuar yaptırmak istiyorum jant,ön ve arka spoiler onereceginiz ürün varmi yaptiraniniz varmi nasıl oluyor
Şahsi fikrim derinin kumaştan daha uzun ömürlü olucağı yönündedir. Bu işlemi yaklaşık 10 ay önce yaptım ve şuanlık bi sıkıntı ile karşılaşmadım zaten passatlarda yıllardır deri kol dayama kullanılıyor ve bu zamana kadar hiç kol dayaması yırtılmış, bozulmuş araca denk gelmedim. Tabi benim kullandığım deri aliexpress ürünü orjinal vw derisi kadar sağlam olucağını zannetmiyorum.@Excalibur
Derinin ömrü böyle bir konum da nasıl olur acaba. Bende kumaşı çok toz topladığı ve orası sürekli grimsi göründüğü için silmekten gınâ geldi ama kol dayamasın da deri ömrü çok uzun sürmez gibi me geliyor.
MaviSelamlar araç rengi nedir fikir türetmek adına
Hem kapıdaki hem de orta konsoldaki kol dayamaları ben de böyle kapladım. 1 yılı aştı ama herhangi bir deforme olmadı( bu arada yaklaşık 40 bin km binildi araca, yatan bi araçta zaten hiç eskimeyecektir).@Excalibur
Derinin ömrü böyle bir konum da nasıl olur acaba. Bende kumaşı çok toz topladığı ve orası sürekli grimsi göründüğü için silmekten gınâ geldi ama kol dayamasın da deri ömrü çok uzun sürmez gibi me geliyor.