Golf 7.5 Aksesuar Tavsiyesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dogu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogu

Yeni Üye
İsim
Doğu
Araç
Golf 7.5
Golf 7.5 aracima aksesuar yaptırmak istiyorum jant,ön ve arka spoiler onereceginiz ürün varmi yaptiraniniz varmi nasıl oluyor

Golf 7.5 aracima aksesuar yaptırmak istiyorum jant,ön ve arka spoiler onereceginiz ürün varmi yaptiraniniz varmi nasıl oluyor
Kapı içi kol dayamalarını deriye çevirebilirsin. Açıkçası araca yaptığım işlemlerde fiyat performans olarak en memnun kaldığım işlemlerden oldu.

Aracı ilk aldığımda 2 yıllık passat serüveninden sonra (passatlarda burası deri geliyor) kumaş kol dayaması tenime rahatsızlık veriyordu onun için değiştirme ihtiyacı hissettim. 7 yılın vermiş olduğu yıpranmışlıkla vites topuzu da kötü durumdaydı. Aliexpress ten hem kol dayama için deri hem de vites topuzu sipariş ettim. Ek olarak ön ayak aydınlatmalarını da rgb ye çevirdim (araç highline olması sebebiyle zaten beyaz ambiyans vardı onun için tam ambiyans işine girişmedim) tam oturmadılar yuvayı biraz törpülemem gerekti.
Güncel aliexpress fiyatları vergiler dahil ve kargo dahil:
kapı içleri 1200tl
vites topuzu 1400tl
Rgb ön iki led 1300tl

kablosuz şarjı tavsiye etmem ben hevesle aldım ve montajını yaptım ancak kablosuz appconnect ile birlikte çalıştığında kablosuz şarjın konumu yeterince hava almaya imkan sağlamadığı için telefon aşırı ısınıyor bu sebeple geri söktüm
1000095631.jpg
1000095628.jpg1000095629.jpg1000095630.jpg

Son düzenleme:
@Excalibur

Derinin ömrü böyle bir konum da nasıl olur acaba. Bende kumaşı çok toz topladığı ve orası sürekli grimsi göründüğü için silmekten gınâ geldi ama kol dayamasın da deri ömrü çok uzun sürmez gibi me geliyor.

@Excalibur

Derinin ömrü böyle bir konum da nasıl olur acaba. Bende kumaşı çok toz topladığı ve orası sürekli grimsi göründüğü için silmekten gınâ geldi ama kol dayamasın da deri ömrü çok uzun sürmez gibi me geliyor.
Şahsi fikrim derinin kumaştan daha uzun ömürlü olucağı yönündedir. Bu işlemi yaklaşık 10 ay önce yaptım ve şuanlık bi sıkıntı ile karşılaşmadım zaten passatlarda yıllardır deri kol dayama kullanılıyor ve bu zamana kadar hiç kol dayaması yırtılmış, bozulmuş araca denk gelmedim. Tabi benim kullandığım deri aliexpress ürünü orjinal vw derisi kadar sağlam olucağını zannetmiyorum.

Bu ozellikler nasil acilir

Off road modu

8 renk ambiyans

Esc spor modu

Kapı uyarı sinyalleri vsvs…

@Excalibur

Hem kapıdaki hem de orta konsoldaki kol dayamaları ben de böyle kapladım. 1 yılı aştı ama herhangi bir deforme olmadı( bu arada yaklaşık 40 bin km binildi araca, yatan bi araçta zaten hiç eskimeyecektir).

Kol dayamalara deriyi ben de öneririm. Vites topuzu için çeşitli renkte seçenekler var, onlarla değiştirilmesi de gençleştiriyor.

Hoparlörlere dynaudio kapak taktım, onlar da dikkat çekiyor ve binilenler tarafından da beğeniliyor.

Geri