Varsayalım unuttuk antivirüsü vs. Ne oluyor peki? Geri dönülemeyen bir sorun mu oluyor? Yoksa tekrar düzeltilebiliyor mu? Bir de özelden nasıl yazışacağız buradan?

Varsayalım unuttuk antivirüsü vs. Ne oluyor peki? Geri dönülemeyen bir sorun mu oluyor? Yoksa tekrar düzeltilebiliyor mu? Bir de özelden nasıl yazışacağız buradan?
Ben yaşamadım o durumu ancak öyle bir durumda kablo kullanılamaz hale geliyormuş. Ekstra yazılımlarla düzeltmeye çalışanlar, başaranlar ve başaramayanlar oldu nitekim.

Yazılım kısımlarında profesyonel değilim, amatör olarak kullanım gerçekleştirdiğim için tüm sorularınıza yanıt veremeyebilirim hocam. Bu yüzden detaylı araştırmanızı rica ederim ben hazır kodlara bakarak adım adım yaptım kodlamaları...

Forum kuralları gereği yeni üyelerin mesajlaşma sistemi kapalı oluyor. Haliyle alışveriş yapamayız gibi görünüyor. Forum kurallarına ters düşmek istemem, okurken ve yazarken çok keyif aldığım bir ortam.

Forum kurallarına ters düşmeyelim canım biz de düşmeyelim elbet. Foruma yabancı biri değilim sadece bu ortamda yeniyim. Yazılım işleriyle de ilgilenirim Bilgisayar Programcısıyım zaten. ürünü almak adına özelden yazışmaktan bahsetmiştim ben. Buradan öğreniriz bu vagcom işlerini diye düşünüyorum açıkcası. Yoksa nerden öğreneceğiz biz de :)

Geri