teşekkür ederim yaptırdım artıkHocam bursadaysanız iyi bir usta önerebilirm benim daha zoru diyebilecegim vardı 3 bine yaptırdım
teşekkür ederim yaptırdım artıkHocam bursadaysanız iyi bir usta önerebilirm benim daha zoru diyebilecegim vardı 3 bine yaptırdım
Neresidir acep, isim verirseniz sevinirim. Bir tanıdık için araştırıyorum.Hocam bursadaysanız iyi bir usta önerebilirm benim daha zoru diyebilecegim vardı 3 bine yaptırdım
Bursada otomotiv fabrikasında çalışıp bu işten emekli olmuş bi abi özelden yazarsanız bilgilerini atayımNeresidir acep, isim verirseniz sevinirim. Bir tanıdık için araştırıyorum.
teşekkür ederim ben istanbuldayım.bursa zor olur yaptırdım zaten.Bursada otomotiv fabrikasında çalışıp bu işten emekli olmuş bi abi özelden yazarsanız bilgilerini atayım
Yukarıdaki arkadaşa yazdım hocam allah kaza bela vermesin güle güle kullanınteşekkür ederim ben istanbuldayım.bursa zor olur yaptırdım zaten.
Merhaba boyasız göçük düzeltme için birini ararken tesadüfen bir yazınız denk gelmiştim. Bu Avrupa yakası için önerdiğiniz usta her araçla ilgileniyor mu? Şimdiden teşekkür ederimAvrupa yakası için Göçük istanbul erol oral tavsiyemdir slmmı söylersen dahada yardımcı olur murat usta dersin afyondan..
Anadolu yakası için Göçük akademisi tarık usta.
İkiside 10 sene üzeri tecrübeye sahiptir artı sürekli avrupaya beraber gidip çalıştığım arkadaşlardır kendileri…
Fiyat konusuna gelince hiçbir tecrübeli usta 8 lira ve üzeri rakamlardan aşağı yapmaz bu hasarı fiyat biraz da senin anlaşmana bağlı..
Bu tür işlerde arabayı teslim almaya gittiğinde kapı içinde bir iz yoksa ve dışarıdan da sizi rahatsız eden bir ışık kırılması gözükmüyorsa iyi bir ustaya işini yaptırmanın mutluluğunu yaşa. 10 Bin Tl teferruat kalsın.