Göçük düzeltme fiyat iyi mi sizce

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkhnclk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fıyat yüksek hocam artık sanayi esnafı ya tutarsa dıye fıyat cekıyor

Avrupa yakası için Göçük istanbul erol oral tavsiyemdir slmmı söylersen dahada yardımcı olur murat usta dersin afyondan..
Anadolu yakası için Göçük akademisi tarık usta.
İkiside 10 sene üzeri tecrübeye sahiptir artı sürekli avrupaya beraber gidip çalıştığım arkadaşlardır kendileri…
Fiyat konusuna gelince hiçbir tecrübeli usta 8 lira ve üzeri rakamlardan aşağı yapmaz bu hasarı fiyat biraz da senin anlaşmana bağlı..
Merhaba boyasız göçük düzeltme için birini ararken tesadüfen bir yazınız denk gelmiştim. Bu Avrupa yakası için önerdiğiniz usta her araçla ilgileniyor mu? Şimdiden teşekkür ederim

Dostlar merhaba, bugün aracıma kuru çekiç yaptırmak için yer ararken dent class diyarbakır diye bir yer buldum yorumları çok iyi olduğu için de aradım arabamda sadece sağ taraftaki göçükler için 10.000 TL para istedi benden halbuki ben kaput ve sol çamurluğu hem düzeltip hem de boyattığımda 4000 TL vermiştim bu kuru çekiç fiyatı mantıklı mı

Ekli dosyalar

• 1000073270.jpg
    1000073270.jpg
    95.3 KB · Görüntüleme: 15
1738909460853.jpeg

arkadaşlar sol ön kapıda resimdeki gibi bir hasar oluştu boyada sorun yok usta göçük düzeltme ile 15 bin den kapı açtı 10 bine anlaştık fiyat normal mi sizce
Bu tür işlerde arabayı teslim almaya gittiğinde kapı içinde bir iz yoksa ve dışarıdan da sizi rahatsız eden bir ışık kırılması gözükmüyorsa iyi bir ustaya işini yaptırmanın mutluluğunu yaşa. 10 Bin Tl teferruat kalsın.

Geri