Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ben bunu almak yerine rizline aldım, sahler için bagaj havuzu koku yapıyor diye söylenmişti forumda. Hatırladığım kadarıyla sahler bagaj havuzunu fason ürettiriyormuş sebep oydu
link paylaşabilir misiniz?
teşekkürler

2025 golf 8.5 aracımın bagajı için wöllerin linkteki bagaj havuzu ile linkteki bagaj organizerimi kullandım kamp sandalyelerim ve temizlik malzemelerimi alt kısma koydum be bagaj tabanını üst katmanda kullanıyorum kamp sandalyeleri tam sığıyor sol tarafa birde kamp masası sığabilir bagaj havuzu kauçuk malzeme ve kaliteli tam uyum sağladı organizerin büyüklüğü gayet yeterli ve altındaki cırtlar taban halısına yapışarak kaymayı önlüyor tavsiye ederim.
IMG_8799.jpegIMG_8798.jpegIMG_8797.jpegIMG_8796.jpegIMG_8795.jpegIMG_8794.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_8800.jpeg
    IMG_8800.jpeg
    226.8 KB · Görüntüleme: 12
2025 golf 8.5 aracımın bagajı için wöllerin linkteki bagaj havuzu ile linkteki bagaj organizerimi kullandım kamp sandalyelerim ve temizlik malzemelerimi alt kısma koydum be bagaj tabanını üst katmanda kullanıyorum kamp sandalyeleri tam sığıyor sol tarafa birde kamp masası sığabilir bagaj havuzu kauçuk malzeme ve kaliteli tam uyum sağladı organizerin büyüklüğü gayet yeterli ve altındaki cırtlar taban halısına yapışarak kaymayı önlüyor tavsiye ederim.
Sanırım bunların altında stepne yok. Ne kadar hacim elde ediliyormuş öyle :D kalın kamp sandalyesi olunca bendekine sığmıyordu

Üstat alt bagaj düzeninize hayran kaldım, tebrik ederim. Ancak umarım sıvı olan malzeleriniz zamanla akmaz... aman dikkat edin.

Evet bundan bende korkuyorum aralıklı olarak kontrol edeceğim artık
Başıma geldi ondan hocam.

Ben artık tüm malzemeleri eve çıkarıyorum her defasında.

Bir de kimyasal içerikteki malzemeler sıcak soğuk değişimi olaylarından daha hızlı etkilenerek aktifliğini yitiriyor gibi hissettirdi bana.

Geri