Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gerçekten çok şık.

Bilmediğim için soruyorum temizliği zor olmuyor mu? Sonuçta bunun amacı bir şey döküldüğünde söküp temizleyip geri takabilmek.
Aynı konudan dolayı silikon olanlardan almayı düşünüyorum, örneğin valiz vs koyunca kirlenme durumunda silikonları ıslak mendil ile sil geç iş görüyor ama bunlarda özel bi temizlik gerektirir gibi sanki..

Gayet şık…
Kullanımı nasıl özellikle üzerine birşey koyduğun zaman kayma yok değil mi…
Kayma yok hocam, Leon'da da kullandim onda da olmadı hiç. Üstündeki o bez kutuyu da hediye ettiler.

Zaten tam oturuyor bagaja kenarlara vs.

20251226_211909.jpg20251226_211904.jpg20251226_212008.jpg

Gerçekten çok şık.

Bilmediğim için soruyorum temizliği zor olmuyor mu? Sonuçta bunun amacı bir şey döküldüğünde söküp temizleyip geri takabilmek.

Hocam yalan söylemeyim hiç üstüne ıslak bir şey dökülmedi. Bu sebeple o tarz bir leke olursa nasıl çıkar bilmiyorum ama alıp evde duşta yıkarım en kötü diye düşünüyorum çünkü yapısı bozulacak gibi değil bence. Altında bir kaplama var ama yine de denemedim daha onu söyleyim.

Ben bu bagaj havuzlar biraz basit durduğu için sevemedim açıkçası ondan bunu alıyorum her aracıma.

Altı bu şekilde; altı da sanki bir şey ile kaplanmış Bugün aşağı inince biraz daha foto çekerim.

20251226_211915.jpg

Son düzenleme:
Ben aracı alırken servisten orjinallerini aldım, paspaslar iyi hadi de bagaj havuzu gayet sert bir plastik. Hatta yan sanayi mi diye bile düşündüm ama orjinalmiş:)

Ben paspas sahler aldım ama ön yolcu koltuğunda açıklık var. Beni rahatsız etti iade ettim.

Orjinal paspasları serviste bulamadım. Telefonları açmadılar. En son ender elektronik aradım onlar benim yerime Doğuştan sipariş çekti. Gelmesini bekliyorum.

Hocam yalan söylemeyim hiç üstüne ıslak bir şey dökülmedi. Bu sebeple o tarz bir leke olursa nasıl çıkar bilmiyorum ama alıp evde duşta yıkarım en kötü diye düşünüyorum çünkü yapısı bozulacak gibi değil bence. Altında bir kaplama var ama yine de denemedim daha onu söyleyim.

Ben bu bagaj havuzlar biraz basit durduğu için sevemedim açıkçası ondan bunu alıyorum her aracıma.

Altı bu şekilde; altı da sanki bir şey ile kaplanmış Bugün aşağı inince biraz daha foto çekerim.

20251226_211915.jpg
Dökülen madde çıkacaksa sorun olmaz.

Ama balkona asıp da kurutmak gerekebilir😁😁. Valla eğer almamış olsaydım fiyatı çok değilse alabilirdim.

Fiyat ve ya link falan paylaşabilir misiniz? Düşünenler vardır almak isteyen olur faydalansınlar

Gerçekten çok şık.

Golf7 de kullanıyorum ben de hocam halı bagaj havuzunu. Geçen sene bagaja yaklaşık 1 lt shell cam suyu döküldü. 2 gün evde durulamakla uğraştım :D ama en ufak bir sıvıyı bile alta geçirmedi. O kadar yıkadım ettim hiçbir şey de olmadı. Fakat benzinlik tazyiği gibi tazyik vurmaya gelmez. Çok toz toprak dökülmüyorsa ihtiyacı karşılar. Fakat toz toprak çoksa içine hapsedeceği için zulüm haline gelir. Genel temizleme şekli süpürme şeklinde diyebilirim.

Pahalı ama ben halı bagaj havuzu kullanıyorum. Bundan önceki aracımda da iki sene kullandım. Üst kademe için oluyor bir de orjinal bir görüntü veriyor.

20251226_211851.jpg20251226_211857.jpg20251226_211915.jpg
Ürün linki alabilir miyiz.. :) Alt kademede olmuyor kesin değil mi?

Golf7 de kullanıyorum ben de hocam halı bagaj havuzunu. Geçen sene bagaja yaklaşık 1 lt shell cam suyu döküldü. 2 gün evde durulamakla uğraştım :D ama en ufak bir sıvıyı bile alta geçirmedi. O kadar yıkadım ettim hiçbir şey de olmadı. Fakat benzinlik tazyiği gibi tazyik vurmaya gelmez. Çok toz toprak dökülmüyorsa ihtiyacı karşılar. Fakat toz toprak çoksa içine hapsedeceği için zulüm haline gelir. Genel temizleme şekli süpürme şeklinde diyebilirim.
Zaten alta geçirecekse ne anlamı kalırdı ki? Havuzun olayı o zaten.

Bana gelmez o zaman. Ben paspaslara uyguladığım tarifeden uyguluyorum çünkü temizlerken😆.

Ürün linki alabilir miyiz.. :) Alt kademede olmuyor kesin değil mi?
Olmuyor hocam. Ben 1700 küsüre almıştım bir de o üstündeki çantayı hediye gönderdiler. Fiyat pahalı, neredeyse 4 paspas parası da görsel olarak çok iyi durduğu için ben verdim ama evet ben normal bavul vs taşıyorum ondan kirlenme olayında yukarıda bahsedildiği gibi şeyler yaşamadım.

Ben üst kademe havuzu tercih ediyorum. Leon da bu kademe olayı yoktu bunda en sevdiğim şey kademe ayarı. Alt kademeye ıvır zıvır koymayı planlıyorum😀

Piknik için örtü minder vs.

Bu arada konusu da değil alakalı da değil ama kol dayama içine de bunu aldım. Teslim edilince onunda fotoları atarım. Otopark kartı ev anahtarı vs koymak için ideal olur diye düşünüyorum.

Kol dayama düzenleyici

Açıkçası Golf'ü aldığımdan daha çok böyle bir forum sitesi olmasına daha çok mutlu oluyorum. Forum olayı bizim ülkede tamamen öldü neredeyse. Burada site çok aktif. Her soruya bir cevap bulabiliyorsunuz. Önceki araçlarımda Facebook grupları vardı sadece. Bu mutluluğumu da paylaşmak istedim 😂

Screenshot_20260104_135129_Amazon Shopping.jpg

Bu arada konusu da değil alakalı da değil ama kol dayama içine de bunu aldım. Teslim edilince onunda fotoları atarım. Otopark kartı ev anahtarı vs koymak için ideal olur diye düşünüyorum.

Kol dayama düzenleyici

Açıkçası Golf'ü aldığımdan daha çok böyle bir forum sitesi olmasına daha çok mutlu oluyorum. Forum olayı bizim ülkede tamamen öldü neredeyse. Burada site çok aktif. Her soruya bir cevap bulabiliyorsunuz. Önceki araçlarımda Facebook grupları vardı sadece. Bu mutluluğumu da paylaşmak istedim 😂

Screenshot_20260104_135129_Amazon Shopping.jpg
Ben de bakıyorum böyle bir ürün, bir de torpido ve kol dayama içi için halı döşeme yapsam mı acaba

Ben paspas sahler aldım ama ön yolcu koltuğunda açıklık var. Beni rahatsız etti iade ettim.

Orjinal paspasları serviste bulamadım. Telefonları açmadılar. En son ender elektronik aradım onlar benim yerime Doğuştan sipariş çekti. Gelmesini bekliyorum.
Orjinal paspaslar güzel ama şarft tüneli için parça yok, oraya da bir paspas lazım

Ben de bakıyorum böyle bir ürün, bir de torpido ve kol dayama içi için halı döşeme yapsam mı acaba
Torpido için ben de düşünüyorum hocam. Graficar'da var heralde ama düzgün yapabilir miyim onu bilemedim. Yamuk yapıştırırım diye korkuyorum.

Gerçekten aynısı bende var şu an, aracımı bu hafta teslim aldım. Önceden ingilizce kaynaklara bakmıştım hep, birkaç kafama takılan durumu Google'de arayınca hep bu forum çıktı. Hemen üyelik oluşturdum, hatta ufak da olsa bi destek anlamında hem de reklamları kapatmak adına reklamsız üyelik aldım :D
https://www.golftutkusu.com/topic/24168-golf-8-8-5-saklama-alani-duzenleyiciler/post-446524 burada da temu önerileri vardı, ben de baktığımda biraz düşündüm açıkçası acaba Amazondan alsam mı diye.. Şimdi sizin vesilenizle ben de alıyorum :D

Geri