Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Halılı olanı tercih etmeme nedeni, onun da bir şekilde korunmaya ihtiyacı olması :)

Allah var şık görünüyor.

Halımsı dokulara her şey yapışıyor. Ben rahat edemedim. Eski arabada kullanmışlığım vardır.

Titizlenen biriyim. Aracın içinin aşırı temiz olmasını severim. Halılı bagaj havuzu alsam, kendimden eminim ki, onu korumak için yine bir plastik havuz bagajı alırdım.

Gerçekten aynısı bende var şu an, aracımı bu hafta teslim aldım. Önceden ingilizce kaynaklara bakmıştım hep, birkaç kafama takılan durumu Google'de arayınca hep bu forum çıktı. Hemen üyelik oluşturdum, hatta ufak da olsa bi destek anlamında hem de reklamları kapatmak adına reklamsız üyelik aldım :D

https://www.golftutkusu.com/topic/24168-golf-8-8-5-saklama-alani-duzenleyiciler/post-446524 burada da temu önerileri vardı, ben de baktığımda biraz düşündüm açıkçası acaba Amazondan alsam mı diye.. Şimdi sizin vesilenizle ben de alıyorum :D
Ben ilk başta orta konsoldaki kablosuz sarj alanı için olan organiseri alıp kolçaktakini gereksiz buldum sonrasında kolçak içi gözüme çok dağınık gelmeye başladı bu organiseri alınca sadece kolçakta kullanabileceğiniz alan düzenlenmiyor parçanın altında ek depolama alanı oluşuyor oraya araçta sık lazım olan ve depolamam gereken peçete ıslak mendil gibi şeyleri depoladım torpidoda bittikçe oradan ekliyorum, aynı zamanda çok nadir gerektiği için ortalıkta durunca hoş olmayan 1 2 şeyi de oraya koydum güzel oldu amazondaki daha güzel duruyor ama ben temudan almıştım tam 438 tlye geldi vergilerle alalı 2 3 hafta oldu

Ben ilk başta orta konsoldaki kablosuz sarj alanı için olan organiseri alıp kolçaktakini gereksiz buldum sonrasında kolçak içi gözüme çok dağınık gelmeye başladı bu organiseri alınca sadece kolçakta kullanabileceğiniz alan düzenlenmiyor parçanın altında ek depolama alanı oluşuyor oraya araçta sık lazım olan ve depolamam gereken peçete ıslak mendil gibi şeyleri depoladım torpidoda bittikçe oradan ekliyorum, aynı zamanda çok nadir gerektiği için ortalıkta durunca hoş olmayan 1 2 şeyi de oraya koydum güzel oldu amazondaki daha güzel duruyor ama ben temudan almıştım tam 438 tlye geldi vergilerle alalı 2 3 hafta oldu
Eğer kablosuz şarj alanındaki organizeri de alırsam sizin akışın tam tersine ulaşırım ben de 😁 Bana kolçak içi yeterliymiş gibi geliyor. Bahsettiğiniz gibi kolçak içinin çok derin oluşu alt kısma da ekstra bir şeyler saklamayı mümkün kılıyor.

Eğer kablosuz şarj alanındaki organizeri de alırsam sizin akışın tam tersine ulaşırım ben de 😁 Bana kolçak içi yeterliymiş gibi geliyor. Bahsettiğiniz gibi kolçak içinin çok derin oluşu alt kısma da ekstra bir şeyler saklamayı mümkün kılıyor.
Kablosuz sarj kısmındaki organizer e otopark kapısını açtığım kumandayı diger tarafına da kulaklık falan koyuyorum şık oluyor görünümünü ekledim

Ekli dosyalar

• 1000181287.jpg
    1000181287.jpg
    276.9 KB · Görüntüleme: 39
  • 1000180437.jpg
    1000180437.jpg
    275.6 KB · Görüntüleme: 37
Benim kol dayama düzenleyici geldi hocam bu şekilde
Bu arada konusu da değil alakalı da değil ama kol dayama içine de bunu aldım. Teslim edilince onunda fotoları atarım. Otopark kartı ev anahtarı vs koymak için ideal olur diye düşünüyorum.

Kol dayama düzenleyici

Açıkçası Golf'ü aldığımdan daha çok böyle bir forum sitesi olmasına daha çok mutlu oluyorum. Forum olayı bizim ülkede tamamen öldü neredeyse. Burada site çok aktif. Her soruya bir cevap bulabiliyorsunuz. Önceki araçlarımda Facebook grupları vardı sadece. Bu mutluluğumu da paylaşmak istedim 😂

Screenshot_20260104_135129_Amazon Shopping.jpg

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.31.35.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.31.35.jpeg
    60.6 KB · Görüntüleme: 18
  • WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.31.36.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.31.36.jpeg
    122.4 KB · Görüntüleme: 19
  • WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.36.45 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.36.45 (1).jpeg
    224.3 KB · Görüntüleme: 20
  • WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.36.45.jpeg
    WhatsApp Image 2026-01-15 at 10.36.45.jpeg
    183.7 KB · Görüntüleme: 19
Benimki de dün geldi hocam. Stoklar da bitmiş. Valla ben çok begendim.

20260114_193646.jpg20260114_193654.jpg20260114_134446.jpg
Ben de beğendim valla, aslında 350-400 liralık mal ama işte vergi zart zurt derken artıyor 😂
3D printer ile bassa birisi muhtemelen 20-30 lirayı geçmez.

Ben de beğendim valla, aslında 350-400 liralık mal ama işte vergi zart zurt derken artıyor 😂
3D printer ile bassa birisi muhtemelen 20-30 lirayı geçmez.

Valla ben alacağım bir tane 3D printer bu gidişle. Sürekli bu tarz şeyler alıyorum hemen eve hem arabaya. Aslında çok basit şeyler.

Valla ben alacağım bir tane 3D printer bu gidişle. Sürekli bu tarz şeyler alıyorum hemen eve hem arabaya. Aslında çok basit şeyler.
Aklıma sürekli gelip “amaan bi o eksik” diyip kapattığım konudur 😂
Alırsanız ücreti mukabilinde araç için aksesuar alırım sizden 😁

Aslında bardaklık yerine de çok işlevsel bir şey yapılabilir gibi orijinal haliyle çok boş duruyor

Geri