Golf 8.5 Bagaj Havuzu Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AydinN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eski aracımda halı bagaj havuzu kullanmıştım, temizliği zor olduğu için tavsiye etmiyorum
rüzgarlı havada bagajı açınca kurumuş yaprak kırıntıları tabana yapışıyor, süpürgeyle çekilmiyor el ile tek tek toplamak gerekiyor, toplarken halıdan da biraz tüy kopararak çıkarmak gerekiyor
alt konuma için tavsiyeniz var mı

alt konuma için tavsiyeniz var mı
ilk mesajdaki gibi rizline alt bagaj aldım, temizlemesi bagajdan çıkar salla yerine koy bu kadar, sıvı temasında evde yıkıyorum ama genelde poşetin altı ıslak gibi basit durumlar oluyor, o yüzden koltuk tarafına doğru bariyerinin eğiminin az olmasını sorun etmedim

ilk mesajdaki gibi rizline alt bagaj aldım, temizlemesi bagajdan çıkar salla yerine koy bu kadar, sıvı temasında evde yıkıyorum ama genelde poşetin altı ıslak gibi basit durumlar oluyor, o yüzden koltuk tarafına doğru bariyerinin eğiminin az olmasını sorun etmedim
Bazı yorumlarda malzemenin kötü olduğundan bahsetmişler o sebeple tereddüt etmiştim alınır diyosunuz ozaman

rizline marka ön ve arkaya paspas aldım. bir de üst bagaj havuzu aldım.

kokusu yok.

paspaslar tahminimden güzel sardı. özellikle arka paspaslar cuk oturdu.
ön paspaslar da iyi oturdu ama in paspasını koltuk altına gelen kısmı oradaki kalorifer üflemesinin 3 sırasında alt 2 sini kapatıyor ve asla öne kaydırma ya da bastırma şansım yok. belki oradan bir kısmı yine havuz parapetini kaybetmeden falçatayla alabilirim bir kısmını.

üst bagaj ise biraz boşluklu oldu ama oldu. en begenmediğim kısmı bagaj havuzu oldu.

şimdi panzilotu kaldırdığımda stepne ile yüzyüze geldiğim kısıma da bir paspas almak istiyorum. çünkü oraya da katlanır masa, orijinal paspaslar gibi yatay malzemeleri koymak istiyorum.

üst bagaj havuzu alta olmadı. ileri sağ sol dip köşelerdeki çıkıntılar paspası ayakta tutuyor ve oturmasına engel oluyor.

iyi sürüşler dilerim.

Geri