Yağ ile ilgili bir yazı yazmıştım5 30 kullanılsa bu sorun gidecek gibi![]()
Komik şaka5 30 kullanılsa bu sorun gidecek gibi![]()
1.5eTSI lara ilk zamanlarda 4.1litre koyardı yetkili servis. Normal 1.5TSI lara 4.3Litre. Sonunda 4.3Litreyle doğru değeri bulmuşlar.4.3 olmalı. Ekte sanırım öyle gözüküyor
Bence iki ihtimal var:Merhaba,
1.5 aracım fabrika verilerine göre 45 litre depoya sahip. Bugün aracım yaklaşık 240 menzil gösterirken, çeyrek depoda iken fulledim.
Normal şartlarda 45 litrelik bir depoda, çeyrek depoda aşağı yukarı 11 litre civarı bir yakıt olmasını beklerim. Ancak depoyu fullememle birlikte tam olarak 41 litre yakıt aldı.
Bu durumda depo 50 litreyi aşan bir yakıt dolumu gerçekleşti ve istasyon bana olması gerekenden fazla yakıt verdi.
Sizce istasyon hatalı dolum mu yaptı?
İstasyon Shell
Klasik vag grubu kadran sistemi. Dün yakıt ibresi %85-90 civarında doluyken 850 liralık benzin aldı.Merhaba,
1.5 aracım fabrika verilerine göre 45 litre depoya sahip. Bugün aracım yaklaşık 240 menzil gösterirken, çeyrek depoda iken fulledim.
Normal şartlarda 45 litrelik bir depoda, çeyrek depoda aşağı yukarı 11 litre civarı bir yakıt olmasını beklerim. Ancak depoyu fullememle birlikte tam olarak 41 litre yakıt aldı.
Bu durumda depo 50 litreyi aşan bir yakıt dolumu gerçekleşti ve istasyon bana olması gerekenden fazla yakıt verdi.
Sizce istasyon hatalı dolum mu yaptı?
İstasyon Shell
Kalibrasyon ayarları bozuk olabiliyor veya bazen kasıtlı kötü niyetli kalibrasyonları ile oynanabiliyor daha önce yaşanmış tecrübelerle sabit birkaç tane örnek de biliyorumKlasik vag grubu kadran sistemi. Dün yakıt ibresi %85-90 civarında doluyken 850 liralık benzin aldı.
Zaten depoyu fullediğim zaman 100-120 km kesinlikle ibre hareket etmiyor ancak bu kmleri geçtikten sonra yakıt ibresi HIZLA azalmaya başlıyor.
Her şey normal, sorun yok.
Ayrıca istasyon nasıl hatalı dolum yapsın ? LPG değil ya, araca boş hava bassın.
izmirde bakima goturmek için bildiğin temiz işçiliği olan biryer var mi?Aracımın 2 yılını birkaç gün önce bitirdik. Garanti süreci de bu şekilde bitmiş oldu. İkinci bakımı serviste mi yapsam, dışarıda mı yapsam ikilemi arasında çok gidip geldim. Bunda en büyük neden @forzaGilles üstadımızın önerdiği "Ravenol" yağı ile tanışmış olmam. Bu yağı muhakkak surette kullanmak istiyordum çünkü teknik özellikleri ve detaylarına indikçe ne kadar kaliteli ve özellikle modern motorlar için önemli bir yağ olduğunu anladım.
Bir diğer önemli husus da ilk bakımını yaptığım servisteki ustamın kendisine ait iş yeri açmış olması. Sadece VAG Grubu'na ait araçların bakımını üstlenen oldukça iyi bir iş yeri açtı. Kendisinin uzmanlığını, ilgi ve alakasını beğendiğim için malzemelerimi dışarıdan alarak Ravenol yağını ve MAN filtrelerini uygun kodlarıyla bölge bayisinden alarak bu bakımı orada yaptırmayı planlıyorum.
Bu arada aracım 20.000 kilometreyi henüz aştı. Araçtan gerçekten çok ama çok memnunum. Manuel olması sebebiyle alternatör, 48 volt batarya, 12 volt akü, vites halatı ve DSG problemlerini yaşamıyorum.
Çok ama çok ekonomik bir motor yapmışlar. Uzun dönem ortalamam şehir içi şehir dışı fark etmeksizin hatta 4 litrelerin altına bile indiğini söyleyebilirim. Son uzun dönem ortalamamı da 100 saate yaklaştığı zaman paylaşmayı planlıyorum. İnanılmaz bir motor yapmışlar. 30 yılı aşkın sürücülük hayatımda, birçoğu dizel olan araçlarıma rağmen, benzinli olduğu halde bu kadar düşük tüketim sağlayabilen bir motor çok şaşırtıcı. Alman mühendisliğinin teknolojisine gerçekten şapka çıkarıyorum.