Aracı alalı 1 hafta oldu 7.5 dan geçiş yaptım daha konforlu olduğunu söyleyebilirim ama bence 7.5'un süspansiyonları daha iyiydi çünkü onda gazlı bunda yağlı amortisör var öyle tıs tıs ses yok bunda

Kesinlikle 1.0 motorun motor sesi 1.5 den daha iyiymiş bunda turbo sesi bile yok vites geçişlerindeki tabiri caizse turbonun nefes alış verişine bayılıyordum ama bunda o yok hatta motor sesi yok

Ama gel gelelim daha az yakıyor en az 1 litre fark var aralarında 4 silindir olmasından dolayı araç nefesli boğulmuyor devir aralıkları yüksek eski aracımda 1700 devirde ekranda vites yükselt işareti çıkarken bunda 2500 devir aralığında çıkıyor. 2000 devirde 120 km hız ile gidebiliyorsun buda yakıtı epey düşürüyor. Önceki aracım 2017 modeldi ve donanım olarak eksikti hız sabitleme bile yoktu ama bu donanım olarak çok zengin bilmeyen biri bunun baz paket olduğuna inanmaz. Donanım görecelidir ama bana hali hazırdaki donanımları yetiyor. Bir kaç defa bu forumda kısa led farların zayıf olduğunu yazanlar oldu ama ben beğendim bence zayıf değil uzun farları da çok başarılı. Komik donanım eksiklikleri var arka kol dayama makyaj aynası ışıkları ambiyans aydınlatma ön koltuk arkası cepleri koltuk altı çekmeceleri sol alt köşedeki çekmece gözlük kabı. Hepsine tamamım ama gözlük kabı olmasını isterdim: Sözün özü manuel severler için bence fiyat performans aracı alanın pişman olacağını düşünmüyorum. Soru işaretlerim vardı almadan önce ama koltuğuna oturunca hepsi silindi. Keşke biraz tuşlu olsaydı ama her araca binişte ekrandan start&stop ve şerit takibi kapatmak adamı bayıyor. Ama yine de aracımla mutluyum

Herkesin hayalindeki araca sahip olmasını diliyorum.