İstanbul içi cam filmi kaplaması yapılan yer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufacs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siz nerede yaptırdınız?
ben daha yaptırmadım hocam. önceki golf 8 aracıma llumar yaptırmıştım. kapı döşemesini söküp fitili almışlardı. galiba bir klipsi falan kırmışlardı araba ertesi gün su aldı. o yüzden hala koruyorum yaptırmadım. maslak gelirsem yapıcam.

@AngaraBeyfendisi bey kaputtaki taş izleri rütuşlar ne oldu,sigorta kasko işini çözdünüzmü açtığınız konular havada kalıyor hep sonuç yokmu.
Evet sigorta ve kasko işini hallettim kaputta ki taş izlerini henüz yaptırmadım kasko'nun anlaşmalı olan bir firması ile görüşüp oradan mini onarım olarak yapılıp yapılamayacağını öğreneceğim

Aylar önce yaptırdığım Air80'i geçen hafta değişimini yaptırdım,

İlk yapılan filmde su lekesine benzer izler mevcuttu tüm camda aşağıdaki gibi,

WhatsApp Image 2026-08-13 at 10.19.25.jpeg

Geçen hafta yapılanda da bir kaç yerde toz gördüm yine değiştiricem sanırım.

WhatsApp Image 2026-08-13 at 10.20.35.jpeg

Ön cam filmi gerçekten kusursuz olmuyor sanırım 😞

Ben 2 kere air80 Yaptırdım bir sorun olmadı.

ben daha yaptırmadım hocam. önceki golf 8 aracıma llumar yaptırmıştım. kapı döşemesini söküp fitili almışlardı. galiba bir klipsi falan kırmışlardı araba ertesi gün su aldı. o yüzden hala koruyorum yaptırmadım. maslak gelirsem yapıcam.
Şu an İzmir de cam filminin keyfini sürüyorum:)

Aylar önce yaptırdığım Air80'i geçen hafta değişimini yaptırdım,

İlk yapılan filmde su lekesine benzer izler mevcuttu tüm camda aşağıdaki gibi,

WhatsApp Image 2026-08-13 at 10.19.25.jpeg

Geçen hafta yapılanda da bir kaç yerde toz gördüm yine değiştiricem sanırım.

WhatsApp Image 2026-08-13 at 10.20.35.jpeg

Ön cam filmi gerçekten kusursuz olmuyor sanırım 😞
ön cam aşırı titizlik ve ustalık istiyor gibi. 1 kere değiştirtmiştim bende. Bir kere daha ilerleyen aylarda değiştirtirim gibi.

ön cam aşırı titizlik ve ustalık istiyor gibi. 1 kere değiştirtmiştim bende. Bir kere daha ilerleyen aylarda değiştirtirim gibi.
Kesinlikle öyle, ben bir daha söktürmem muhtemelen böyle kullanırım 2-3 toz için değmez. Sökümünde buhar kullanılıyor o da döşeme vs. için tekrar tekrar iyi olmayacaktır. Bir de araç aktif olarak kullanılıyor film çekilince 1 hafta araç kamerası kullanmamak bile rahatsız ediyor alıştıktan sonra.

Geri