- İsim
- Onur
- Araç
- Golf 8,5 + Porsche 911
olması gereken yerde şuangeçen rodaj bakımı yaptırdım. max çizgisinin 1 altında. sizde nasıl
ortada olsa bile sıkıntı yok
olması gereken yerde şuangeçen rodaj bakımı yaptırdım. max çizgisinin 1 altında. sizde nasıl
normal oldugunu biliyorum da calik hocamda önce 4 litre sonra 0.3 litre koyduklarında seviye ortada gözüküyordu. benim servis direkt 4.3 litre koydu ve maxın bir tık altındaolması gereken yerde şuan
ortada olsa bile sıkıntı yok
her çizgi 100 ml öyle düşün ömer hocam serviste özellikle sormuştum istanbul / alturnormal oldugunu biliyorum da calik hocamda önce 4 litre sonra 0.3 litre koyduklarında seviye ortada gözüküyordu. benim servis direkt 4.3 litre koydu ve maxın bir tık altında
Bazı şeylerin bu kadar dijitalleşmesi kullanıcıya çok pinpiriklilik yaratıyor diye düşünüyorum, eğer ekranda olmasa normal çubukla baksak zaten problem etmeyeceğimiz değerler dijital olduğu ve sürekli göz önünde olduğu için kafaya takılıyor.Geçtiğimiz Aralık ayında bakım yaptırdım yağı ekrandan kontrol ettiğimde 6 çubuktu çağırdım servis danışmanını neden 6 çubuk full ya da full un bir altı olması gerekmiyor mu dedim adam aracınıza olması gereken seviyede yağ eklendi o görüntü normaldir dedi 3 ay geçti aradan ortalama 2000 km den fazla yol yaptım hala aynı seviyede duruyor. Yağ göstergesinin ekranda olmasını bir türlü sevemedim.
aynı iphone pil sağlığı gibiBazı şeylerin bu kadar dijitalleşmesi kullanıcıya çok pinpiriklilik yaratıyor diye düşünüyorum, eğer ekranda olmasa normal çubukla baksak zaten problem etmeyeceğimiz değerler dijital olduğu ve sürekli göz önünde olduğu için kafaya takılıyor.
Evet evet durum tam olarak bu aslında. Ekrandaki çizgilerin bölünüş şekli 0 ile 100 arası gibi algılıyoruz. Halbuki ideal değer aralığını gösteriyor sadeceBazı şeylerin bu kadar dijitalleşmesi kullanıcıya çok pinpiriklilik yaratıyor diye düşünüyorum, eğer ekranda olmasa normal çubukla baksak zaten problem etmeyeceğimiz değerler dijital olduğu ve sürekli göz önünde olduğu için kafaya takılıyor.
İsteyen istediği gibi doldursun o zamannormalde min ile max çizgisi 1 litreyi temsil eder. bizde min max arası 8 diş var. yani her diş 125ml @Xcorpit39
Haklısın hocam. Çubuk olsa haftada bir ancak kontrol ederim ama ekrandan olunca elim istemsiz her arabaya bindiğimde gidiyor orayaBazı şeylerin bu kadar dijitalleşmesi kullanıcıya çok pinpiriklilik yaratıyor diye düşünüyorum, eğer ekranda olmasa normal çubukla baksak zaten problem etmeyeceğimiz değerler dijital olduğu ve sürekli göz önünde olduğu için kafaya takılıyor.
bir bilgi daha vereyim. eğer kaputu açarsanız araç seviyeyi tekrar ölçmeye çalışıyor. kaputu açıp kapatın, motoru 2 dk calıstırın, düz zeminde 5-10 dk bekledikten sonra seviyeye bakın. en doğru bu şekilde görürsünüz.Herhangi bir yağ ekletme yapmayacağım. 30 bin bakıma gittiğimde araçtan çıkan yağı ölçtüreceğim özellikle başlarında olacam ben de. bakalım bu seviyede gösterince araçtan ne kadar yağ çıkıyor. Gerçeten ciddi miktarda eksiltiyor mu onu da öğrenmiş oluruz.
Aracımla temmuz ayında avrupa turu yapacağım turdan önce mutlaka bakıma sokup size burada bilgi vereceğim.
Arkadaş bizim araca hükmetmemiz komut vermemiz gerekiyor ama bunda tam tersi nerdeyse beni beğenmeyip içeri almayacak araç. Almadığı da oldu açmadı kapıyıbir bilgi daha vereyim. eğer kaputu açarsanız araç seviyeyi tekrar ölçmeye çalışıyor. kaputu açıp kapatın, motoru 2 dk calıstırın, düz zeminde 5-10 dk bekledikten sonra seviyeye bakın. en doğru bu şekilde görürsünüz.
onların kölesiyizArkadaş bizim araca hükmetmemiz komut vermemiz gerekiyor ama bunda tam tersi nerdeyse beni beğenmeyip içeri almayacak araç. Almadığı da oldu açmadı kapıyı![]()
Merhamet edin efendim!!Arkadaş bizim araca hükmetmemiz komut vermemiz gerekiyor ama bunda tam tersi nerdeyse beni beğenmeyip içeri almayacak araç. Almadığı da oldu açmadı kapıyı![]()