Ben gibi yapmışsın sende. Ben 8.5'un lansmanından sonra gittim bayiye ellerinde 5 tane vardı golf 1 R-Line 2 Life 2 de Impression vardı Hangisi manuel diye sorduğumda sadece Impression olarak var, Life ve R-Line otomatik dediler ( Life ile Impression arasında 35 bin lira civarında fiyat farkı vardı ) Direk manuel olsun dedim renk sordum bi tane Beyaz bi tane Uranüs Grisi vardı o saniyeye kadar Uranüs Grisinin nasıl bi renk olduğunu bilmiyodum direk onu seçtim

( beyaz olcağına gri olsun diyerek ) 4 gün sonrada aracı teslim ettiler. Impression donanıma göre bana kalırsa gayet yeterli dolu dolu özellikleri bulunan çoğu özelliğin en baz versiyonda dahil standart olarak geldiği bir araç, opsiyon listesinde sadece geri görüş kamerası var haricinde herşeyi yeterince güzel ve dolu manueli çok severek kullanıyorum dümdüz 1.5 TSI olması da ayrı bir güzellik ( E-TSI'lardaki 48 Volt akü alternatör arızasından başı ağrıyanlar var tanıdığım pişmanlar genelde, ama haricinde onlarda sorunsuz ve güzel. Tamamen sürüş zevki ve araç karakteri meselesi Golf'te manuel ve otomatik arasındaki fark )