strategos
Üye
Merhaba,....Hocam selamlar, size nasıl ulaşabilirim?
Son düzenleme:
Merhaba,....Hocam selamlar, size nasıl ulaşabilirim?
Merhaba! 2021 seat ateca aracım var full link aktivasyon yaptırmak istiyorum SW TRAIN MEN3_EU_SE326_P0463LLG veya Preh iki cihaza da aktivasyon yapabiliyorum. Preh cihazlara uzaktan işlem yapabilirim. LG olanlarda cihaza erişim gerekli. Dileyen ulaşabilir. VW, Seat, Skoda fark etmez. Elimde hazır tak çalıştır durumda çok sayıda LG cihaz var. Dileyen, hızlı olması açısından, hazır cihazlarla değişim yaparak da aktivasyonlu halde kullanabilir.
Şuan için sadece serviste işlem yaptırabilirsiniz. MEN3 üniteler ile ilgili henüz bir çözüm yok...Merhaba! 2021 seat ateca aracım var full link aktivasyon yaptırmak istiyorum SW TRAIN MEN3_EU_SE326_P0463L
Bu cihaza full link aktivasyon yapabilir miyiz
hocam sorunu çözebildiniz mi. Aynı sorun bende de var Passat 2021 günceleme yaptım. kodlama ve solution yükledim. navigasyon başlatılıyor döngüsünde kalıyor.Herkese selam bende troc style 2022 var baya bir araştıma sonucu multimedya güncellemesi yaptım sw 324 e patch i de yaptım cihaza obd11 ile kodlama adımlarını da yaptım fakat ayarlarda wifi beliriyor ancak aktif olmuyor kablosuz carplay çalışmıyor bir türlü, navigasyonu ekrana getirdim onda da navigasyon başlatılıyor da takılıp kalıyor. görselleri ekledim. Bunu yaşayan oldu mu ? Anten mi takmak gerekiyor? Denemdiğim şey kalmadıNasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz?
Gps anteni takıldı mı?hocam sorunu çözebildiniz mi. Aynı sorun bende de var Passat 2021 günceleme yaptım. kodlama ve solution yükledim. navigasyon başlatılıyor döngüsünde kalıyor.
Hayır takmadım hocam. Bazı yabancı kaynaklarda kodlama falan bahsediyor. 5f modülünde B126CF1 hatasıda alıyorumGps anteni takıldı mı?
Dahili navigasyon için Gps anteni şart. Benim bildiğim öyle.Hayır takmadım hocam. Bazı yabancı kaynaklarda kodlama falan bahsediyor. 5f modülünde B126CF1 hatasıda alıyorum
tamam hocam sanırım telematik sistem yok bu gün anten takıp antenden sonraki durumu olumlu veya olumsuz geri dönüş yaparım. Hayır navigasyon bilgisi gözükmüyorDahili navigasyon için Gps anteni şart. Benim bildiğim öyle.
Araçta SOS Telematik sistemi varsa o zaman şart olmayabilir.
Kodlama yanliş veya ünitende navigasyon database bulunmuyor.Hayır takmadım hocam. Bazı yabancı kaynaklarda kodlama falan bahsediyor. 5f modülünde B126CF1 hatasıda alıyorum
Hocam bir yerde eksik birşey var anlamadım. Anten de taktım sorun aynı kodlama olarakta bir yer varmı kontrolü sağlamak içinKodlama yanliş veya ünitende navigasyon database bulunmuyor.