Teşekkür ederim benim askerlik sebebiyle mecburi bekleyiş olacak.Geçen kar yağdığında ben de çıkmadım otoparktan.Orhan dedi:hayırlısı bakalım hocam. nazar değmesin. :'(
bizde samsunda kar altında kaldık şu an. kar kapattı. müthiş kış var bu sene.
Teşekkür ederim benim askerlik sebebiyle mecburi bekleyiş olacak.Geçen kar yağdığında ben de çıkmadım otoparktan.Orhan dedi:hayırlısı bakalım hocam. nazar değmesin. :'(
bizde samsunda kar altında kaldık şu an. kar kapattı. müthiş kış var bu sene.
Can hocam hayırlı teskereler.., Allah size daha iyilerini nasip etsin., Baba arasıra 10-15 günde bir şöyle 4-5km dolaşmaya çıkartırsa hiç bişey olmazEvlat bugün 5.5 ay beklemek için yatışa geçti.Yıkadım kuruladım c2v3 yapıp branda serdim.Lastik havalarını 40 vurdum bekleyecek inmesin hava olsun içinde diye.Arada bir babam hareket etttirip marş basacak.Bugün Ankara'ya yolculuğum var 00.30da.Herkese selamlar geldiğimde kaldığımız yerden devam ederim hoşçakalın.
Araba kendine geldi kesinlikle yeniden almış gibiyim@driver_can Sanki hava değişimi arabaya daha çok yaramış Can hocamgeçmiş olsun bu arada..
Teşekkür ederim biraz öyle oldu evetGeçmiş olsun Can.uyuyan dev uyanmış maşallah![]()
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde çakmak girişine takılan 12v süpürge vardı., bu aralar böyle bir süpürgeye ihtiyacım var., sizin kullandığınızın markası-modeli ve çekiş gücünden memnun musunuz?Araba kendine geldi kesinlikle yeniden almış gibiyim![]()
Evet black decker kullanıyorum çok çok memnunum.Bimden almıştım ara ara geliyor 99 liraydı 3-4 ay önce gelmişti en son.Netten de alabilirsiniz alışveriş sitelerinden.Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde çakmak girişine takılan 12v süpürge vardı., bu aralar böyle bir süpürgeye ihtiyacım var., sizin kullandığınızın markası-modeli ve çekiş gücünden memnun musunuz?