🧿 Yeni Araç Tiguan 1.5 TSI 150 Ps Elegance DSG - Travel Assist 🧿

Ankara-Antalya uzun yol (Afyon , Burdur güzergahından)

Total sürenin 10dk kadarı motor kapalı yarım kontak olarak durdu.(Molada obd kontrolü vs)

Yasal limit 110km/h ile gidildi.
Yol boyu bazı yerlerde 70-80 lik Eds ler ve bazı yerlerlerde İşçihisar ilçesi gibi 70lik hız sınırı vardı.

Ekli dosyalar

• 1000250379.jpg
    1000250379.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 30

Total sürenin 10dk kadarı motor kapalı yarım kontak olarak durdu.(Molada obd kontrolü vs)

Yol boyu bazı yerlerde 70-80 lik Eds ler ve bazı yerlerlerde İşçihisar ilçesi gibi 70lik hız sınırı vardı.
110 la mı gıttın anakara Antalya arasını

110 la mı gıttın anakara Antalya arasını
110 la gittim , bazı yerlerde 115 gibi gittim. 120 hiç geçilmedi. Hep bu kullanımda genelde max ortalama 88km/h olurdu.

Tüm sürücüler çok sakindi . Hızlı giden denk gelmedim diyebilirim. Radar herkesi korkutmuş.

Aynı yolu bende geçen ay kullandım hocam epey fazla eds -radar vardı bundan dolayı yasal azami hız sınırıyla seyrettim 110-120 arası. Maalesef ki orman yangınlarından dolayı ve köprülü kavşak çalışmasından antalya da epey trafik vardı ama ortalama hızımız hemen hemen aynı. Kilometre olarak ben kemer ilçesine gitmiştim keza ankarada bulunduğunuz ilçeden dolayı da aynı şekilde farkedebiliyor. Benzer sürüş ve güzergah olduğu için bende kendi aracımın verilerini paylaşmak istedim.

Ekli dosyalar

• IMG_1176.jpeg
    IMG_1176.jpeg
    237.7 KB · Görüntüleme: 27
Aynı yolu bende geçen ay kullandım hocam epey fazla eds -radar vardı bundan dolayı yasal azami hız sınırıyla seyrettim 110-120 arası. Maalesef ki orman yangınlarından dolayı ve köprülü kavşak çalışmasından antalya da epey trafik vardı ama ortalama hızımız hemen hemen aynı. Kilometre olarak ben kemer ilçesine gitmiştim keza ankarada bulunduğunuz ilçeden dolayı da aynı şekilde farkedebiliyor. Benzer sürüş ve güzergah olduğu için bende kendi aracımın verilerini paylaşmak istedim.
Benim Ankarada ki konum Eskişehir yoluna yakın olduğu için mesafe kısa, keza Antalyada da merkeze gittim.

Gayet güzel değerleriniz. Etsi ciddi farkediyor.

Aracım manuel hocam belki de o yüzden farkı yüksektir kasa ağırlığı da var elbette. iyi sürüşler dilerim
İzmir-Bursa yaptım 4 küsrat yakıt değeri vardı. Otobandan gitmemiştim Bursa'da baya şehir içi dolaştım. Gerçekten çok başarılı bu 1.5 TSI motor yakıt anlaminda

Bence 5.7 güzel bir değer Tiguan gibi bir araca göre.

Ankara > Kaş arası gitmiştim ben de yine Afyon Burdur üzerinden. Rota tabi daha uzun, Ispartaya gidip şehir içi yolculuk ve geri dönüş falan da var. Olmasaydı da 6'ya düşerdi bence en fazla. 1.4 125 dsg golf7 araç. Rotadaki Keçiborlu çok can yakıyor :)
1000070261.jpg

Ön - Arka silecekler geldi. Bosch Aerotwin veya Swf arasında tercihim bu oldu.

Fabrikasyon silecekler uzun süredir ses yapıyordu , pek kullanmadığımdan değişmeyi ertelemiştim.

Ekli dosyalar

• 1000252197.jpg
    1000252197.jpg
    223.9 KB · Görüntüleme: 6

Geri