Golf 8 Multimedya Güncellemesi

Arkadaşlar aracımın multimedyasının hangi versiyon olduğunu ve son güncellemeye güncellersem ne kazanacağımı acaba biri bilgilendirebilir mi şimdiden teşekkürler

O konuda hiç bir bilgi bulamadım ben. "Sürüm Notları" falan var mıdır diye araştırdım ama bulamadım ben de. Volkswagen çok ketum davranmış hiç bir şey belli değil. Benimki 1805 nolu sürüme güncellenmişti. Güncelleme sebebi de Samsung galaxy s23 telefonumu arabaya kabloyla bağlayamama sorunumdu. Sırf bu sorun için mi bu güncelleme yapıldı bilemiyorum ama artık telefonumla bağlanamama gibi bir sorunum yok.

@Mavimavimasmavi150bg ben foruma paylaşılan dosyayı kullanarak son sürümü yükledim. Ekstra yeni menü, ayar, özellik vs gelmedi. Daha stabil çalıştığı, sesi kalitesinin arttığı iddia edilmekte. Ben önceki sürümde aldığım multimedya hatalarını bu sürümdede alıyorum. Bunlar; multimedya ekranı açılmaması, geri görüş kamera görüntüsünün ekrana yansımaması vs . Araç 2021 golf life 1.0

@Mavimavimasmavi150bg ben foruma paylaşılan dosyayı kullanarak son sürümü yükledim. Ekstra yeni menü, ayar, özellik vs gelmedi. Daha stabil çalıştığı, sesi kalitesinin arttığı iddia edilmekte. Ben önceki sürümde aldığım multimedya hatalarını bu sürümdede alıyorum. Bunlar; multimedya ekranı açılmaması, geri görüş kamera görüntüsünün ekrana yansımaması vs . Araç 2021 golf life 1.0

Evet ben de multimedia'da herhangi bir değişiklik sezmedim. Aynı hataları aralıklarla görüyorum hala.

Merhaba aracı başka bir sebepten dolayı servise bırakmıştım şimdi ise multimedyam eski sürümlerden birine çevrilmiş başım çok şişti eğer elinizde çalışan bir link varsa rica etsem atar mısınız bu attığınız linke şuanda erişim yok malesef
Dosyaya buradan erişebilirsiniz:
MEN3_EU_VW38X_P3235L_1805.zip

Geri