Golf 8 Multimedya Güncellemesi

teşekkur ederim dosyayı indiriyorum usb gorunuyor ama içi boş o sekilde bıraktım açıkcası..
MOI3_EU_VW_R9850L_MU1985_3G8919360BR - Golf Mk8 dosyasın ındirmiştim.. 12gb

teşekkur ederim dosyayı indiriyorum usb gorunuyor ama içi boş o sekilde bıraktım açıkcası..
MOI3_EU_VW_R9850L_MU1985_3G8919360BR - Golf Mk8 dosyasın ındirmiştim.. 12gb
Bence yanlış dosya indirmişsiniz. 2. Mesajınızdaki eklediğiniz resme göre 1805 sürümünü indirmeniz gerekiyor olabilir.

bır cok dosya ındırdım hepsınde boş gordu bıraktım artık, eğer dosyayı paylaşabılen bır yardımsever var ise memnun kalır dener, sükranlarımı sunarım..

buda olmadı 500 mb falan zaten verdigin dosya 4-6 gb aralıgında olmalı falan dıye bılıyorum..
flash bellek formatın veya dosya adında sorun olabilir. bu konuda hep bunlar bahsedildi. tüm konuyu okudunuz mu?

evet inceledim, flasta sorun yok fat32 formatında zaten sıstem goruyor ama tıkladıgımda içi boş

evet inceledim, flasta sorun yok fat32 formatında zaten sıstem goruyor ama tıkladıgımda içi boş
Mutlaka biryerde hata yapıyorsunuz. Güncellemeyi ilk mesajınızdaki versiyon resmi menüsünden mi yapmaya çalışıyorsunuz? Usb üzerinden o menüden güncelleme yapılmaz. Yada nasıl yaptığınızı tek tek yazın ona göre çözüm bulunsun.

Herkese merhaba,

aranıza yeni katıldım. Umarım herkes iyidir. İki sorum olacak izninizle.
MEN3_EU_SK38X_P3265L_1805
MEN3_EU_W38X_P3235L_1805. Bunlardan hangisini yüklemeliyim? cevapları okudum ama gözümden kaçmış olabilir, emin olmak için sormak istedim.

ikinci sorum ise, kodlamalar ya da gizli özellikler konusunda tavsiye ettiğiniz ya da yardımcı olabilecek olan var mı? İstanbul/üsküdar da ikamet etmekteyim.

muratdemirvw kullanıcısına da teşekkür ederim, çok net açıklayıcı bi sekilde paylaşım yapmış.​

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba,

aranıza yeni katıldım. Umarım herkes iyidir. İki sorum olacak izninizle.
MEN3_EU_SK38X_P3265L_1805
MEN3_EU_W38X_P3235L_1805. Bunlardan hangisini yüklemeliyim? cevapları okudum ama gözümden kaçmış olabilir, emin olmak için sormak istedim.

ikinci sorum ise, kodlamalar ya da gizli özellikler konusunda tavsiye ettiğiniz ya da yardımcı olabilecek olan var mı? İstanbul/üsküdar da ikamet etmekteyim.

muratdemirvw kullanıcısına da teşekkür ederim, çok net açıklayıcı bi sekilde paylaşım yapmış.​

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Çengelkoy de bal garaj var

@İlker34

Geri