- İsim
- omer
- Araç
- Golf 8 1.0 eTSI Life 2021
2 gün önce yazmışlar. yukarı cıkıp okumayak daha da kolay.Zaman geçmiştir diye teyid etmek istedim tepki gostemeyıp yazmayabılırsınız zor bişey değil
2 gün önce yazmışlar. yukarı cıkıp okumayak daha da kolay.Zaman geçmiştir diye teyid etmek istedim tepki gostemeyıp yazmayabılırsınız zor bişey değil
Cevap yazmazsın olur biter.konudaki 4 5 cevap üstte en güncel sürümü yazmışlar. yukarı cıkıp okumak zor degil
insanlara okuma alışkanlığı katıyorumCevap yazmazsın olur biter.
Ben okuma alışkanlığı kazanırım da senin hoşgörü alışkanlığı kazanman zorinsanlara okuma alışkanlığı katıyorum![]()
Yoktu araçta garanti yardımcı oldular amaGaranti var mıydı
Bugün yazlım attırdım içerde tanıdık vardı 2300 tl aldılar serviste yaptırmak isteyenler için bilginize
1805 sürümüne geçti bariz bir şekilde ekran geçişlerinde hızlanma sesin kısılması boğuklaşması gitti benim araçta bazen karşı tarafa ses gitmeme oluyordu o sorunların hepsi gitti ekran görüntü kalitesi dahil arttı
Tavsiye ederim istanbulda yok ama kocaelinde ark otoda yardımcı olabilirim isterseniz
merhaba yaptim cok tesekkur ederimAna ekrana dönüş tuşuna uzun basınca çıkan menüdeki SW Train numarasını araştırdığımda MEN3 ya da diğer deyişle MIB ENTRY VW38X için hiç bilgi bulunmuyorken SK370 yani Skoda varyantlarının MEN3 multimedyaları için daha yüksek sürümlere ait firmware dosyaları çok rahat bulunuyor. Yabancı forumlarda MIB3 multimedyalar için paylaşım yapılırken MEN3 adı dahi geçmiyor. Seat Leon, Formentor ve hatta Caddy'den bozma Tourneo Connect bile üst paketlerinde Discovery Pro (veya markanın özgün isimlendirmesi) multimedyayı sunabilirken R-Line Golf araçlarda dahi olmaması üzücü.
Aşağıdaki linkler benzer marka modeller için yardımcı olabilir.
https://mib-helper.com/
https://mibsolution.one/
Ekli dosyayı görüntüle 72670
Gizli özelliklerin kapanma ihtimali var. Tekrardan açtırmak durumunda kalırsınız.2021 Golf impression 4 yıl garantisi 1 ay sonra doluyor .. aldığımdan beri saat sürekli bozuluyor ..park ışığı bazen hata veriyordu.. Resmi servise götürdüm.. Bu arada gizli özellikeri kadran rengi vs özelde açtırıp park sensörü taktırmıştım. Yazılımı ilk aldığımdaki orijinal yazılım .. Yeni yazılım atarsak gizli özellikler kapanıp, park sensörüde çalışmayabilir dediler .. Attırmadım.. Böyle bir durum yaşayan var mı?