Cam suyu F/P öneriniz

Evet eko cam suyu 1:1 ‘de -20 derece

G052 164 M2 olan (Audi A6 / A8) bakım paketlerine dahil ediyorlar,
Bunda 1:1 sulandırmada -35 derece :D
1:2 sulandırmada -12 derece
1:2 oran çoğu kişi için yeterli olur. Fiyatına göre daha da hesaplı olmuş olur 😁

Böcek konusunda nispeten etkili oluyor mu?
Benim yazın kullandığım yollarda pek sinek olmadığı için bişey diyemiyecem, Ancak benzincilerde satılanlara göre çok daha başarılı olacağı kesin.

Sineği / Böceği cam suyu bir yere kadar iş görür, Bu tip şeylere çözüm yağmur kaydırıcı gibi ürünler daha etkili ancak onlarda da silecek atlaması yaşanabiliyor.

Benim yazın kullandığım yollarda pek sinek olmadığı için bişey diyemiyecem, Ancak benzincilerde satılanlara göre çok daha başarılı olacağı kesin.

Sineği / Böceği cam suyu bir yere kadar iş görür, Bu tip şeylere çözüm yağmur kaydırıcı gibi ürünler daha etkili ancak onlarda da silecek atlaması yaşanabiliyor.
böcek kaynaklı cam çizilmesin diye silecek kullanmıyorum. Olurda lazım olursa diye.

Yolculuk sonrası araç soğuduktan sonra böcek temizleyici detay ürünü, cam temizleyici sıkıp tazzikli suyu vurarak kabasını alıyorum.

böcek kaynaklı cam çizilmesin diye silecek kullanmıyorum. Olurda lazım olursa diye.

Yolculuk sonrası araç soğuduktan sonra böcek temizleyici detay ürünü, cam temizleyici sıkıp tazzikli suyu vurarak kabasını alıyorum.
amannnnn nolcak yaaa cizilmezz

amannnnn nolcak yaaa cizilmezz
Gece yolculuklarında karşıdan ışık vurunca camda kılcal çizikler görmek sevmiyorum hocam. Zamana bağlı illaki olacak .

Biraz hassasız.

Neden..?
Bir insan neden cam çizilmesin diye silecek çalıştırmaz..?

Araç 360 Modena falan mı..?

Diyecem ancak 50 milyonluk araçta bile bunu yapmak/yapmamak.., delilik gibi bişey

Neden..?
Bir insan neden cam çizilmesin diye silecek çalıştırmaz..?

Araç 360 Modena falan mı..?

Diyecem ancak 50 milyonluk araçta bile bunu yapmak/yapmamak.., delilik gibi bişey
İllaki çalıştırıyorum hocam. Silecek eski değilse sıkıntı yok. Benim dediğim olay böcek senaryosunda. Kışın yağmur çamurda illaki çalıştırıyorum. 😁

Baktım böcek lekeleri cam suyu ve silecekle çıkmıyor , daha fazla zorlamam. Yaz için bagajda böcek temizleyici ve şampuanlı su karışımım bagajda olur. Yanında da temiz mf bez.

Geri