Pla 3.0 hatası

@İlker34 Hocam bu konu sonuçlandı mı? 2013 araca PLA 3.0 yapabildiniz mi?

Arkadaşlar herkese merhaba. 2015 comfortline aracıma geri görüş kamerası, mib 2.5 Pro ve pla 3.0 ile birlikte ön arka park sensörü montajı yaptık. Çapraz yan dikey tüm yönlerde pla sıkıntısız çalışıyor fakat tam sağ veya sol yapıp geri geldiğimde; örneğin tam sağ yapıp geri gelirken sol arka çamurluk sensöründe hayali bir engel belirip araç geri geri gelmeye devam ederken sol ön sensör kırmızı olarak ötmeye başlıyor. Aynı durum diğer taraf için de geçerli. Yalnız araç düz bir şekilde geri gelirken bir problem yok.
İlk başta ön iki pla sensörünün braketinden şüphelendik. Servisten orijinal pla sensörü alıp montajını gerçekleşirdim sorun yine devam etti. Bir ihtimal sensöre atılan boya kalındır dedim boyayı temizledim hata yine devam ediyor. Bu sorun iyice moralimi bozuyor. Bu hatayı yaşayan veya çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Araca uzaktan bağlantı konusunda yardımcı olabilirim

Arkadaşlar herkese merhaba. 2015 comfortline aracıma geri görüş kamerası, mib 2.5 Pro ve pla 3.0 ile birlikte ön arka park sensörü montajı yaptık. Çapraz yan dikey tüm yönlerde pla sıkıntısız çalışıyor fakat tam sağ veya sol yapıp geri geldiğimde; örneğin tam sağ yapıp geri gelirken sol arka çamurluk sensöründe hayali bir engel belirip araç geri geri gelmeye devam ederken sol ön sensör kırmızı olarak ötmeye başlıyor. Aynı durum diğer taraf için de geçerli. Yalnız araç düz bir şekilde geri gelirken bir problem yok.
İlk başta ön iki pla sensörünün braketinden şüphelendik. Servisten orijinal pla sensörü alıp montajını gerçekleşirdim sorun yine devam etti. Bir ihtimal sensöre atılan boya kalındır dedim boyayı temizledim hata yine devam ediyor. Bu sorun iyice moralimi bozuyor. Bu hatayı yaşayan veya çözümü bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Araca uzaktan bağlantı konusunda yardımcı olabilirim
Aynı sorun bende de mevcut. Sorunum şöyle başladı. Araç üstünde Aliexpress aldığım pla braketleri mevcuttu ve bir türlü bu braketler tamponla aynı hizaya gelmiyordu biraz içerde kalıyordu. Park yeri bulmada yada otomatik parkta hiç bir sıkıntım yoktu herşey mükemmeldi, sensörlerin biraz içerde kalması dışında. 3 sene boyunca bu şekilde kullandım. Sonra bu içerde kalma durumunu düzeltmek için servisten ön ve arka yanlar için braket ve conta aldım. Braketleri boyatıp montajını yaptırdıktan sonra fabrikasyon görüntü ortaya çıktı ama bu seferde park yeri bulamama sorunu ve geri geri giderken direksiyon tam sağ yaptığımda sol pla sensörü lastiği görmeye başladı. paralel park yapmak istediğimde 2 arabalık yeri bile bulamıyordu. 205/55/16 lastik takılıyken vcds den adaptasyon yaparken teker çapı 1960mm girilmişti. Lastiği değiştirdim 17 inçe geçtim bu değeri 225/45/17 için olan ebatı 1965 olarak değiştirdim. Bu seferde yine park yeri bulamama sorunu ve geri manevrada ön pla sensörünün ötme sorunu düzelmedi. Teker çevresi uzunluğunu 1990 olarak değiştirdim. Park yeri bulma ve park etme sorunum düzeldi. Ama geri manevrada ön sol pla sensörünün tekeri görme sorununu bir türlü çözemedim.

Geri