Led J Farlar (Tamamlandı)

Merhabalar, ben de çift J veya U led far arıyorum. Ankara'da yönlendirebileceğiniz, kaliteli ve güvenilir ürün temin edebileceğim tanıdıklarınız var mıdır?

Merhabalar, ben de çift J veya U led far arıyorum. Ankara'da yönlendirebileceğiniz, kaliteli ve güvenilir ürün temin edebileceğim tanıdıklarınız var mıdır?
Mass technic veya carbon garage a sorabilirsiniz.
Ürünü kendiniz temin ederseniz eğer o zaman Necati Usta var

Merhaba bende j far yaptırmak istiyorum ve üstünde bu far mevcut .
İstanbul avrupa yakasındayım. Aracım comfortline 2016 .

golf7far.jpg

Hayırlı olsun gülle gülle kullanın

Merhaba bende j far yaptırmak istiyorum ve üstünde bu far mevcut .
İstanbul avrupa yakasındayım. Aracım comfortline 2016 .

golf7far.jpg
Merhaba, j far yaptırabildiniz mi? Eğer yaptırdıysanız nerede yaptırdınız bende anadolu yakasındayım 2014 comfortline aracıma J far yaptırmayı düşünüyorum.

Aylar sonra konuya bir güncelleme getireyim
Cirakdizayn dan sipariş verdim gelen farlar SY marka çıktı. Sy olduğunu üzerindeki etiketten veya uzun ledlerin arkasında olan kapaktaki damgadan anlaşılabiliyor. Görselleri ektedir.
Montajımı kendin yaptım kısalarda photon black edition kullandım. Görsellik harika oldu. far için ince ayar yapılması lazım onuda ilk fırsatta gidip yaptıracağım. Konu hortlatması için özdür dilerim 🤚🏻✋
Konuyu tekrar dirilterek rahatsız etmek istemiyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Muayenede bir sorun yaşadınız mı?

Konuyu tekrar dirilterek rahatsız etmek istemiyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Muayenede bir sorun yaşadınız mı?
Ben muayeneye nisan ayında girdiğimde son genelge yayınlanmamıştı sorunsuz geçtim ama şuanda biraz sıktıklarını duydum far mercekli far ufuk çizgisi ayarı düzgün yapıldıktan sonra sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum

Ben resimdeki çin malı mercekli led farlarla muayeneden sorun yaşamadan geçtim, ayarı da düzgün değildi hafif kusur yazdılar
Bildiğim kadarıyla muayene sırasında ışığın dağılmaması ve çizginin belirgin olması gerekiyor, ayrıca belirlenmiş lümen değerini aşmaması ve sağ ile sol ışık şiddetinin aynı olması gerekiyormuş

1758649649948.png

Ben resimdeki çin malı mercekli led farlarla muayeneden sorun yaşamadan geçtim, ayarı da düzgün değildi hafif kusur yazdılar
Bildiğim kadarıyla muayene sırasında ışığın dağılmaması ve çizginin belirgin olması gerekiyor, ayrıca belirlenmiş lümen değerini aşmaması ve sağ ile sol ışık şiddetinin aynı olması gerekiyormuş

1758649649948.png
Ahmet bey öncelikle hayırlı olsun gerçekten çok hoş olmuş. Paylaşmış olduğunuz bu kıymetli bilgi deneyiminiz için ayrıca teşekkür ederim.

Konu hazır varken ben de sorayım. 2015 Comfortline aracıma çıkma Highline U far buldum. Direkt uyumlu mu ? Herhangi bir işleme gerek var mı ? Aydınlatma performansı nasıl ? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Arkadaşlar,
J farlar Golf 7 Highlina'a neden olmuyor bilgisi olan var mı ?

leon için sorayım halogen fardan fr ledli fara geçmek istiyorum direkt Led far montajı mümkün mü bcm veya farklı bişeyi değiştirme durumu nasıl olur kodlanırsa arıza ışığı yakar mı.

çıkma orjinal mi taiwan mı tavsiye edersiniz

Geri