Mass technic veya carbon garage a sorabilirsiniz.Merhabalar, ben de çift J veya U led far arıyorum. Ankara'da yönlendirebileceğiniz, kaliteli ve güvenilir ürün temin edebileceğim tanıdıklarınız var mıdır?
Konuyu tekrar dirilterek rahatsız etmek istemiyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Muayenede bir sorun yaşadınız mı?Aylar sonra konuya bir güncelleme getireyim
Cirakdizayn dan sipariş verdim gelen farlar SY marka çıktı. Sy olduğunu üzerindeki etiketten veya uzun ledlerin arkasında olan kapaktaki damgadan anlaşılabiliyor. Görselleri ektedir.
Montajımı kendin yaptım kısalarda photon black edition kullandım. Görsellik harika oldu. far için ince ayar yapılması lazım onuda ilk fırsatta gidip yaptıracağım. Konu hortlatması için özdür dilerim![]()
Ben muayeneye nisan ayında girdiğimde son genelge yayınlanmamıştı sorunsuz geçtim ama şuanda biraz sıktıklarını duydum far mercekli far ufuk çizgisi ayarı düzgün yapıldıktan sonra sıkıntı yaşanacağını sanmıyorumKonuyu tekrar dirilterek rahatsız etmek istemiyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Muayenede bir sorun yaşadınız mı?
Konuyu tekrar dirilterek rahatsız etmek istemiyorum fakat sormak istediğim bir soru var. Muayenede bir sorun yaşadınız mı?
Ahmet bey öncelikle hayırlı olsun gerçekten çok hoş olmuş. Paylaşmış olduğunuz bu kıymetli bilgi deneyiminiz için ayrıca teşekkür ederim.Ben resimdeki çin malı mercekli led farlarla muayeneden sorun yaşamadan geçtim, ayarı da düzgün değildi hafif kusur yazdılar
Bildiğim kadarıyla muayene sırasında ışığın dağılmaması ve çizginin belirgin olması gerekiyor, ayrıca belirlenmiş lümen değerini aşmaması ve sağ ile sol ışık şiddetinin aynı olması gerekiyormuş
![]()
Arkadaşlar,
J farlar Golf 7 Highlina'a neden olmuyor bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim.Donusturucu soket ile uyuyor / yapiyorlar