Anahtar pilini değiştirin

İsim
Erhan
Merhaba
Aracım 2021 model. Yaklaşık 1 yıl kullanımdan sonra pil uyarısı verince orjinal pili yeni GP 2032 ile değiştirdim. Uyarı gelmeye devam edince yeniden Duracell 2032 aldım. Ancak halen aynı uyarı geliyor. Kapıların açılması kapanması yada aracın çalışmasıyla ilgili sorun yok. Sadece aracı çalıştırınca uyarı gelmeye devam ediyor

Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Golf 7 Anahtar pilim gp idi varta almıştım birini değiştirmiştim bu zamana kadar yedekte dahil sorunsuz kapıyı açıyordu geçen ariza kodlarına bakarken pilin zayıf olduğunu arıza olarak atmış bende diğerine de elimde olan vartayi taktim bu sefer kumandalar çalışmaz oldu eski çıkardığımi takınca çalışıyor ama yedekte zaten varta takılıydi bu sefer oda çalışmaz oldu

Senkronizasyon vs uğraştım olmadi gp yi hangisine takarsam o çalışıyor derken 2 gün uğraştım pilleri değişiyorum ikisi birden çalışırken sonra varta takılı olan iptal oluyor pilleri ölçtum 3 volt dolu

Bugün 25 er liradan 2 adet gp aldim taktim şuan sorunsuz ıkiside çalışıyor vartayi beğenmedi anlamadim bundan sonrada gp harici takmam aklınızda bulunsun gp sorunsuz çalıştiriyor en azından bende öyle raf ömrü vs ile alakali olduğunu sanmıyorum voltaji yerinde demekki gücü yetmiyor diye düşündüm
Pil zayıf uyarısını vermeye başladığında bir 6 ay daha dayanıyor hocam.

Bir dahaki sefere deneyin derim

Upvote 0
Pil zayıf uyarısını vermeye başladığında bir 6 ay daha dayanıyor hocam.

Bir dahaki sefere deneyin derim
Hatta biz ona net +1 yıl daha dayanıyor diyelim. En azından bende öyle oldu.

Sigaranın ilk uyarısı gibi

akcigerde İlk sorunlar başladıktan sonra +20 yıl daha götürüyor diyorlar. (Bizde devam ediyoruz +1,5 paket her gün)

Upvote 0
Golf 7 Anahtar pilim gp idi varta almıştım birini değiştirmiştim bu zamana kadar yedekte dahil sorunsuz kapıyı açıyordu geçen ariza kodlarına bakarken pilin zayıf olduğunu arıza olarak atmış bende diğerine de elimde olan vartayi taktim bu sefer kumandalar çalışmaz oldu eski çıkardığımi takınca çalışıyor ama yedekte zaten varta takılıydi bu sefer oda çalışmaz oldu

Senkronizasyon vs uğraştım olmadi gp yi hangisine takarsam o çalışıyor derken 2 gün uğraştım pilleri değişiyorum ikisi birden çalışırken sonra varta takılı olan iptal oluyor pilleri ölçtum 3 volt dolu

Bugün 25 er liradan 2 adet gp aldim taktim şuan sorunsuz ıkiside çalışıyor vartayi beğenmedi anlamadim bundan sonrada gp harici takmam aklınızda bulunsun gp sorunsuz çalıştiriyor en azından bende öyle raf ömrü vs ile alakali olduğunu sanmıyorum voltaji yerinde demekki gücü yetmiyor diye düşündüm
Bende GP aldım. Beyinde uyarı veriyor ama araç ekranında henüz uyarı vermiyor. Henüz değişmedim. Varta da çalışması lazım çok ilginç.

Upvote 0

Geri