Ne kadar dikkat edersen et..


Geçmiş olsun. Benim aracımıda koca yolda çocuk bisiklet ile sürtmüştü. Allah daha büyük dert vermesin demekten başka çare yok maalesef
 

Bu başlık altında olabilecek en saçma hasar benim yaşadığım durum olabilir. Ataşehir’de mahalle içinde gayet yavaş bir şekilde ilerlerken, kaldırımda oturan canı sıkkın kafayı kırmış bir arkadaşın öfke anında elindeki telefonu yola fırlatası gelmiş. Şansıma benim oradan geçtiğim saniyeye denk geldi, telefon sol çamurluğa buse kondurdu.

78ABA74A-8618-4722-B1CC-DA284340400C.jpeg

Ben arabadan inip olayı anlayana kadar arkadaşları bu vatandaşı olay mahallinden uzaklaştırmışlardı. Nazarlık olsun diye düzelttirmedim ama böyle diye diye araba nazar baba türbesine döndü.

Normalde sitede kapalı garajda duruyor ama bazen yanımdaki aracın kapısı dokunuyor, avm otoparkında bir şekilde ufak çizikler oluşuyor vs. Mümkün oldukça açık alanda kalabalık yerlere park etmiyorum ama olacağı varsa da bir şekilde oluyor.
 
Haşlamış yumurta , tavada yumurta , şu anda da ne olduğunu anlayamadım bir madde! 079242F3-1594-495E-8A92-4BE9214179DF.jpeg
 
Nerdeyse 2023’e girerken Ankara’nın Dikmen’inde manda gezdiriyorlarsa…
Bu yapanın neden yaptıgını ? Hangi hammaddeyi kullandığını tespitlemek sonucu değistirmeyecek.

Sene 2023 e 1 var!
MAalesef durum bu,,, ülke bu

Asab bozulmaz mı ? Bozulur tabi
 
Ülkenin sosyolojisi bozuk , insanların birbirine saygısı yok . Ülke de gerçekten yaşamak çok zor. Geçmiş olsun bu konuda paylaşım yapan herkese buna benzer olay bende yaşadım ama atmaya gerek yok defalarca atılmış zaten.
 

Geri
Üst Alt