Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Aslında bayadır forumdayım ama buraya yazmamıştım. Ben Efe, izmirde yaşıyorum. Herkes gibi golf ve vw grubunu seven birisiyim :) iyi forumlar dilerim. Herkese kazasız belasız bol sürüşler :)

Selamın aleyküm beyler aranıza yeni katıldım 4 ay önce Golf 7 aldım şansıma sınırlı üretim denk geldi elbette aldıktan sonra öğrendim 110 luk 6 ileri manuel vites bu modeller sınırlı sayıda üretilmiş öğrendiğim kadarıyla bir çok kişide manuel 6 vites modeli olduğunu bilmiyormuş araç gümrük çıkışlı vs değil ilk sahibi 2015/5 ayda doğuş otodan almış hem yabancı kaynaklardan hem de doğuş otodan sınırlı üretim olduğunu öğrendim özel üretim olarakta kabul ediliyormuş

Selamlar, ben Anıl. İzmir’de yaşıyorum 33 yaşındayım ve yazılım alanında çalışıyorum.

Golf tutkum, ilk ETSI sahibi olduktan sonra başladı. İşim gereği sürekli ilçe değiştirdiğim için, “Bu aracın manueli daha zevkli olmaz mıydı?” diyerek aileye bir de Impression ekledim. Bilgiler, imzamda belirttiğim gibidir.
  • Golf Mk8 1.0 TSI 110 PS Impression Manuel 2023 Aytaşı Gri
  • Golf Mk8 1.0 eTSI 116 PS Style DSG 2023 Limon Sarısı

Web siteleri, sunucu yönetimleri, bilgisayarlar ve benzeri konularda tüm forum üyelerine her zaman destek olabilirim. 🙋‍♂️

Kayseriden herkese selamlar ismim Gökhan ve Golf 7 GTI araca sahibim merak ettikleriniz olursa yanıtlayabilirim.

Geri