Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese merhaba, ismim Erdem. 31 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. 2006 model golf 1.6 fsi midline plus aracım mevcut ve severek kullanıyorum. Forumlarda çok değerli bilgiler mevcut. Herkese kıymetli bilgiler paylaştığı için teşekkür ederim.

Merhabalar, Yusuf ben.
28 yaşımdayım. Özel bir şirkette çalışıyorum. 4 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. 2016 model 1.2TSI Golf Comfortline Okyanus Mavisi renkte aracım var. Adı Marin. Alalı belki 1 ay oldu. Öncesinde 2010 model Trendline bir 1.4 Tsi Golf sahibiydim. 3 yıl bindim ve bence sürüş konforu olarak harikaydı. Onun da adı Firuzeydi. Sahip olduğum ve sevdiğim şeylere isim takma alışkanlığım var açıkçası :)
Önceki aracımın trendline oluşundan dolayı direksiyondan radyonun sesine bile hükmedemediğimden üzerine çok düşmedim. Ancak şu an ona nazaran çok daha teknolojik ve gözüme çok daha hoş gelen bir golf sahibi olduğum için arayışlara girmiştim nasıl daha güzel bir hale getirebilirim aracımı diye. Sayfanın adı ikna etmeye yetti de arttı zaten :)
Yavaş yavaş bu formun nasıl işlediğini öğrenip bilgileri edinmeye ve aracımı güzelleştirmeye çalışacağım. Tecrübelerinizden faydalanmayı ümit ediyorum. Saygılar.

Merhabalar, Yusuf ben.
28 yaşımdayım. Özel bir şirkette çalışıyorum. 4 yıldır Kayseri'de yaşıyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. 2016 model 1.2TSI Golf Comfortline Okyanus Mavisi renkte aracım var. Adı Marin. Alalı belki 1 ay oldu. Öncesinde 2010 model Trendline bir 1.4 Tsi Golf sahibiydim. 3 yıl bindim ve bence sürüş konforu olarak harikaydı. Onun da adı Firuzeydi. Sahip olduğum ve sevdiğim şeylere isim takma alışkanlığım var açıkçası :)
Önceki aracımın trendline oluşundan dolayı direksiyondan radyonun sesine bile hükmedemediğimden üzerine çok düşmedim. Ancak şu an ona nazaran çok daha teknolojik ve gözüme çok daha hoş gelen bir golf sahibi olduğum için arayışlara girmiştim nasıl daha güzel bir hale getirebilirim aracımı diye. Sayfanın adı ikna etmeye yetti de arttı zaten :)
Yavaş yavaş bu formun nasıl işlediğini öğrenip bilgileri edinmeye ve aracımı güzelleştirmeye çalışacağım. Tecrübelerinizden faydalanmayı ümit ediyorum. Saygılar.
Hoşgeldiniz.

Forumda arama kısmını kullanarak geçmişte yapılmış pek çok retrofite ulaşabilirsiniz. Kimler gelmiş kimler geçmiş valla. Yapmak istediğiniz şeyleri mutlaka daha önce yapan vardır.

Keyifli forumlar

Merhabalar, ismim Melih. Kütahya'da yaşıyorum özel bir şirkette çalışıyorum. 2015 model 1.4 tsi golf ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Şimdiye kadar o kadar çok sorun üzerine yoğunlaşılmış ki neredeyse her şeyin bir çözümü var :) tam bir içten yanmalı delisiyim biraz da takıntılıyım. O yüzden aracın herhangi bir yerinden gelen ses rahatsız ediyor. Aracın Kavrama değişimiyle araca masraf yapmaya başladım. 2CR maslak otoda stg1 yazılım yaptırdım. şimdilik ufak tefek eksiklerim var subap temizliği gibi. Yaşadığım tüm tecrübeleri diğer arkadaşlara ışık tutması adına bu sitede paylaşacağım.

iyi forumlar.

Merhabalar, Yusuf ben.
Hoş geldiniz, açıkçası benim de arabama bir tür isim koyma isteğim var bağımlılık diyemem ama mesela şu anki arabama Abdulvahap diyorumdum şaka değil gerçektende benziyor diye Elif,serkan gibi şeyleri denedim ama hiç biri Abdulvahap gibi olmadı profilimde fotoğrafı var:),1-2 aydırda symbol diyorum ismi zorlama oldu gibi diye, araba zarif olmamasından dolayı olsa gerek😀, konu açarsanız yardımcı olurum seve seve.

Son düzenleme:
Selamlar, ismim Burhan. Dört ay önce ilk araç olarak Golf 7 1.6 TDI sahibi oldum. İstanbul'da ikamet ediyor ve iki aydır da forumu takip ediyorum. Sonunda üye olmak nasip oldu. Araba severler için hazine niteliğinde bir forum. Bilgi ve deneyimlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. İyi forumlar.

Merhabalar, ismim Berkay.
Aracım 2020 model Golf, 1 ay önce satın aldım. Aldığımdan beri de bazı konular için araştırma yaptığımda sıkça forum içerikleriyle karşılaştım, Türkçe kaynak anlamında bu forumun yaşayan ve aktif bir kütüphane olduğunu farkettim.
Tecrübelerinizden faydalanmak ve aracımı kullandığım süreç boyunca edineceğim bilgi ve tecrübeleri paylaşabilmek için aranıza katılmak istedim.

Geri