Ben Kimim? / Tanışma Konusu

Herkese selamlar, ismim Ahmet, yaş 36, Denizli. 2016 1.2tsi manuel golf ile aranıza katılıyorum
Herkese merhaba golf 8.5 1.5 life 40 yaşındayım istanbul /çekmeköyden aranıza katılıyorum
Merhabalar,

Adım Ali, Passat B6 2.0 TDI aracım ile İstanbul'dan aranıza katılıyorum.

İyi forumlar.
Herkese merhaba, ben Tayfun. Golf 7.5 1.5tsi dsg ile Hollandadan katiliyorum.

Hoşgeldiniz arkadaşlar… Keyifli forumlar…

Selamlar ben Mustafa. Yaklaşık 2 hafta önce golf 7,5 1.6 tdi highline ile aranıza katılmış bulunuyorum.Diyarbakır’da görev yapıyorum. Askeri personelim. Ara sıra tavsiyelerinize ihtiyacım olabileceği için aranıza katılıp tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden hoşbuldum.

Merhabalar
1.5etsi life ile ben de aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
Selamlar ben Mustafa. Yaklaşık 2 hafta önce golf 7,5 1.6 tdi highline ile aranıza katılmış bulunuyorum.Diyarbakır’da görev yapıyorum. Askeri personelim. Ara sıra tavsiyelerinize ihtiyacım olabileceği için aranıza katılıp tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden hoşbuldum.

Hoşgeldiniz…

Herkese selamlar, bu hafta aldığım Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz aracımla Google'de aradığım birkaç konuda sürekli bu forumun üst sıralarda çıkmasıyla beraber aranıza katıldım. Bu vesileyle 2005-2010 yılları forum zamanları da aklıma geldi 😁

Arkadaşlar selam,geçen hafta satın aldığım life paket aracımla aranıza katıldım.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Herkese selamlar, bu hafta aldığım Golf Mk8.5 1.5 eTSI 116 PS Life DSG 2025 Beyaz aracımla Google'de aradığım birkaç konuda sürekli bu forumun üst sıralarda çıkmasıyla beraber aranıza katıldım. Bu vesileyle 2005-2010 yılları forum zamanları da aklıma geldi 😁

Aramıza hoşgeldiniz…

Bizim forumun zaten ne benzeri var nede emsali var alemde tekiz😉
Aynen 2005 den bu yana oluşan o güzel günleri 2015 yılından itibaren ayakta tutmaya çalışıyoruz…
Ailemiz çok büyük üyelerimizin sayesinde…

Merhabalar ben Emre, Golf Mk8.5 1.5 TSI 116 PS aracımla aranıza Konya'dan katıldım. Uzun süredir siteden değerli arkadaşların bilgilerinden ve yorumlarından okumalar yapıyorum. Yine sizlerin bilgilerinden yararlanmak için bir kaç soru soracaktım. Öncelikle selam vermek istedim.

Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.

Merhabalar ben Emre, Golf Mk8.5 1.5 TSI 116 PS aracımla aranıza Konya'dan katıldım. Uzun süredir siteden değerli arkadaşların bilgilerinden ve yorumlarından okumalar yapıyorum. Yine sizlerin bilgilerinden yararlanmak için bir kaç soru soracaktım. Öncelikle selam vermek istedim.

Herkese kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim.

Hoş geldin…

Geri