- İsim
- Mustafa Kemal
Media ekranındaki yuvarlak saat digital olma şansı varmı acaba kodlama ile ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu ana kadar denk gelmedik öyle bir koda. Belki de vardır aklımızda olsun...Media ekranındaki yuvarlak saat digital olma şansı varmı acaba kodlama ile ?
Menü'de sadece tek cam açılması için seçenek var. Açma kapama ayarlarında. Bunu kullanabilirsiniz şimdilikKumandaya basınca 4 cam yerine sadece ön iki camın açılması güzel olurdu ben arka camları daha hiç açmadım evden arabaya gidene kadar camları açmak yazın iyi oluyor
Çocuk kilidi var kapıda yeterli değil mı hocamAcaba cocuk kilidi gibi dugmeden kapilari kitleyince acana kadar diger kapilardan acilmamasi olayi yapilabilirmi warmidir boyle bi ayar
Birde iceriden manuel olarak katlanabilen aynalar icin kumandadan kitlenince katlanmasi olayi yapilabiliyormu
Arac golf 6 2012 model
Hocam hepsine cocuk kilidi yapmak istemiyorum degisik yerde oturuyor bu defa oturan diger kisiler icin cikmak zor oluyorÇocuk kilidi var kapıda yeterli değil mı hocam [emoji6]@Gökhan Bilgin hocam ayna katlanma kodu nedir. Arkadaşlara yardımcı olalım [emoji6]
Bilgisayarınızda antivirüs var mı? Bir de yönetici olarak çalıştırın.
Tabi abiÇocuk kilidi var kapıda yeterli değil mı hocam [emoji6]@Gökhan Bilgin hocam ayna katlanma kodu nedir. Arkadaşlara yardımcı olalım [emoji6]
Yoneticide calistirdim olmadi antiwirus programini tamamen sildim durdurmadim calismiyor diye sildim oda olmadiBilgisayarınızda antivirüs var mı? Bir de yönetici olarak çalıştırın.
Cok saolun hocamTabi abi 42- Door Elect, Driver'a girip
Securıty Access'e 04354 yazıyoruz
Adaptasyon kısmına girdikten sonra
(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8 i bulana kadar listenin altına doğru ilerliyoruz.
Değer normalde 90 olarak gözükür
Değeri 95 yaparsanız anahtarı kontağa takıp çevirdiğinizde
Değeri 99 yaparsanız sürücü kapısı açıldığında aynalar açılır tercih size kalmış artık
Hocam dediginiz sekilde yaptim fakat daha security degerini girdikten sonra uyari werdi 04354 yazincaTabi abi 42- Door Elect, Driver'a girip
Securıty Access'e 04354 yazıyoruz
Adaptasyon kısmına girdikten sonra
(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8 i bulana kadar listenin altına doğru ilerliyoruz.
Değer normalde 90 olarak gözükür
Değeri 95 yaparsanız anahtarı kontağa takıp çevirdiğinizde
Değeri 99 yaparsanız sürücü kapısı açıldığında aynalar açılır tercih size kalmış artık
Tekrar çıkıp girin öyle deneyinHocam dediginiz sekilde yaptim fakat daha security degerini girdikten sonra uyari werdi 04354 yazincaSent from my iPhone using Tapatalk
Onuda yaptm hocam olmadiTekrar çıkıp girin öyle deneyinSent from my iPhone using Tapatalk