Golf 7 Bagaj Su Sorunu Çözümlü Video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yalman44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bagajı hiç su almayan Golf 7 sahipleri varsa mutlaka stepne tarafını yağmurlu zamanlardan sonra kontrol etsinler.
Bir bu, bir de şu depo kapağı kilidi bozulması her golf 7 sahibinin başına gelecek gibi bir his var içimde...

Upvote 0

Bagajı hiç su almayan Golf 7 sahipleri varsa mutlaka stepne tarafını yağmurlu zamanlardan sonra kontrol etsinler.
Bir bu, bir de şu depo kapağı kilidi bozulması her golf 7 sahibinin başına gelecek gibi bir his var içimde...
bu sorun 7lerdemi oluyor daha çok hocam bende 2017 7.5 var böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz

Upvote 0
bu sorun 7lerdemi oluyor daha çok hocam bende 2017 7.5 var böyle bir sorunla karşılaşmadım henüz
Onda da olabilir temelde aynı iki araç da.

3 farklı yer var su alma ihtimali olan.

- Arka tampon altında iki yanda bulunan havalandırma parçalarının yerinden çıkması oynaması hasar alması...

- Stoplar

- Tavandan bagaja kablo geçişini sağlayan bağlantı parçasının yerinden oynaması.

Üçü de kendiliğinden olacak şeyler değil, dıştan darbe yada bir işlem sırasında dikkatsizlikten kaynaklı oluyor.

Upvote 0
Sunrooflu araçlarda o tıpanın olduğu yerden sunroof tahliye hortumu geçiyor.

Aynen öyle 😊 Cam tavanlı araçlarda o tıpanın olduğu yerden sunroof su tahliye hortumu geçiyor.
Sunroof su tahliye hortumunu nasıl yapacağız peki tamponun altından yukarı doğru itelimmi

Upvote 0
hocam olay tamamen buradaki gibi. Bi ton şey izledim tam olarak oturdu kafamda. Stopun arkasında delik var oradan giriyor, o yüzden orayı silikonla yapıştırıyor ki girmesin. Bir de stopun kenarından aşağı inen su, gevşek menfezin yanından yine o hazneye doluyor. Bu suların girmemesi gerekiyor. Linki açarsanız 5 sn sonra o haznedeki suyu göreceksiniz. Ben de o tıpayı tamponu sökmeden aşağıdan çıkardım su aynı şekilde boşaldı. Tıpasız tutacağım o işlemleri yapana kadar. Off-roadçı olsam, suyla çamurla olumsuz şartlarda kullanıyor olsam o deliği hemen kapatırdım ama İstanbul içi kullanıyorum genel olarak. Mevzu bu şekilde :) her arabanın su tahliye delikleri var. Bazıları bilinmez arabayı sattırır halbuki 5 lira maliyetli işler.
Ben de tıpaları çıkartacağım ama stepnenin altındaki halıyı da çıkarıp kurutmam lazım. Halıyı nasıl çıkartacağım onu bilmiyorum. Videosu falan var mı anlatan ?

Upvote 0
Ben de tıpaları çıkartacağım ama stepnenin altındaki halıyı da çıkarıp kurutmam lazım. Halıyı nasıl çıkartacağım onu bilmiyorum. Videosu falan var mı anlatan ?
Tipayi cikarmak icin aracin herhangi bir yerini sokmeniz gerekmiyor.Tipalar aracin altindan da cikariliyor. Halilar islak ise sokmek istemiyorsaniz fazla suyu bezle tahliye edin. Kalanida sac kurutma ile kurutmaya calisin.

Upvote 0

Geri