Yaz Lastiği Tavsiyesi


205 55 16 ebatlar. çok kişi nokian demiş sanırım nokian alabilirim
Bu ölçü için en iyi seçenekler
Good-Year Efficent Grip Perfprmance2 => 205/55 R16 91V
Michelin Primacy 4+ => 205/55 R16 91V
 

Tek tavsiyem Pirelli P Zero olur, kimse tavsiye etmemiş ama tutunma viraj vs olarak çok memnunum.
 
Merhaba arkadaşlar, yaz lastiği alma aşamasındayım. Kış lastiği olarak Michelin Alpin 6 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Hızı sevmeyen bir kullanıcı olarak konfor ve sessizlik beklentisiyle Michelin Primacy 4+ düşünüyorum.
Bu sayfadaki son yorumlarda da olumlu ifadeler kullanılmış. Sizce konfor ve sessizlik beklentimi karşılar mı? Görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler...
 

@kdombayci Yaklaşık 5 aydır 225-40-18 Primacy 4 kullanıyorum genel anlamda memnunum. Artılar çok ancak bir kaç eksi de var. Benim gördüğüm sportif kullanıma uygun değil virajlara hızlı girdiğim zaman yanak kısmı yumuşak olduğu için jant üzerine fazla biniyor. Bir diğeri ise sıcak asfaltta tam gaz kalkarsanız ps4 göre fazla sarıyor. Artılarını sayacak olursam çok fazla sessizlik konfor bam başka beni en çok şaşırtan özelliği yağmurlu havalarda kış lastiğinden bile daha iyi tutunması olmuştu. Fren mesafesi virjlarda yola yapışması tam gaz kalktığımda sarmaması beni çok şaşırttı. Ancak sıcak asfaltta aynı performansı göstermemesi de beni üzmüştü.
 

Geri
Üst Alt