Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

2025 model 11. Ay cıkışlı golf plug ın hibrit araç aldım 30 kmde bayinin 2. Elinden bir kac bayide de var düşünenler bakabilir
Hayırlı olsun. İyi kullanmış önceki sahibi sizin aracı.

Senede çok yol yapmıyorsanız sizin için mantıklı bir seçenek olmuş.

Performansı nasıl ? 204 beygiri ne kadar hissettiriyor açıkçası merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Snn
30 bin değil 30 km sıfır yani
Ben araçların kmleri söylerken 'bin' takısını pek kullanmıyorum
2025 model ve 2. el kısmı diyince 30 bin olarak düşündüm. Ekstra olarak fiyatı da çok uygun. 2025 model kasım çıkışlı style paket 6000 kmde 1.5 etsi aracı 2350 ye alınca hiç aklıma 30 kmde olacağı gelmedi.

Mükemmel bir fiyata alınmış o halde.

Sadece 30 km arkadaşlar bayiden cıkmamış araç aynı anda 3 4 bayi böyle ilan girdi sahibindene.Ben cekmeköy özon bayinden aldım 150bg olması,jantları stayl olması, arkaların bağımsız olması,ekranın büyük ve hızlı olması,ıslak kavrama olması artıları 250km kullandım 204 bg muhteşem

Sadece 30 km arkadaşlar bayiden cıkmamış araç aynı anda 3 4 bayi böyle ilan girdi sahibindene.Ben cekmeköy özon bayinden aldım 150bg olması,jantları stayl olması, arkaların bağımsız olması,ekranın büyük ve hızlı olması,ıslak kavrama olması artıları 250km kullandım 204 bg muhteşem
Multimedyası belki de en büyük artısı, gerçekten çok uzun km ve yıllar binmeyecekseniz mantıklı bi seçim olmuş. Hayırlı olsun.

Peki nasıl 30 km oluyor onu anlamadım

• Beğen
Ben araçların kmleri söylerken 'bin' takısını pek kullanmıyorum
2025 model ve 2. el kısmı diyince 30 bin olarak düşündüm. Ekstra olarak fiyatı da çok uygun. 2025 model kasım çıkışlı style paket 6000 kmde 1.5 etsi aracı 2350 ye alınca hiç aklıma 30 kmde olacağı gelmedi.

Mükemmel bir fiyata alınmış o halde.
Style değil sadece Life . ama e hibrit işte ben de görmüştüm dod da ama emin olamadım şarj edecek yer sıkıntısından dolayı

araçlardan biri

Multimedyası belki de en büyük artısı, gerçekten çok uzun km ve yıllar binmeyecekseniz mantıklı bi seçim olmuş. Hayırlı olsun.

Peki nasıl 30 km oluyor onu anlamadım
Sordum test aracı gibi göndermişler falan filan belkide kenara atalım çok isteyene satarız dediler paspaslarını ben actım koltuklarda ekranda poşetler jeletinler duruyor.Uyandırmayı bile anlaştıktan sonra yaptılar işin ilginci 3 tane vw bayide sıfır hibrit girdiler ilana benzer fiyata.

Leon yıllardır hibrit olarak satılıyor aynı sistem cuprada passatta geldi dünya liderimiz bi gecede güncellemeseydi bizi yağmur gibi gelmeye başlamıştı normal benzinliden daha ucuzdu ötv dilimleri ayar görürse tekrar gelir. Bizimde ne olacağımız belli değil. 116lık hiçbir işe yaramatan etsi saçmalığına para vericeğime bunu aldım jantlar style jantı arka süspansiyonlar bağımsız 100 120 km elektrikle gitmek güzel

Sordum test aracı gibi göndermişler falan filan belkide kenara atalım çok isteyene satarız dediler paspaslarını ben actım koltuklarda ekranda poşetler jeletinler duruyor.Uyandırmayı bile anlaştıktan sonra yaptılar işin ilginci 3 tane vw bayide sıfır hibrit girdiler ilana benzer fiyata.
çok iyi denk gelmiş hocam sıfır araç almışsın. üretim tarihi nedir?

çok iyi denk gelmiş hocam sıfır araç almışsın. üretim tarihi nedir?
İlk tescil 25 11 2025 cok dert değil 2 el olduğu için cok begelerine ulaşamadım zaten sormadım çok fazla herşeyinden belli kullanılmamış cupra dada var böyle hibrit alıp kenara atıp şimdi satıyolar şahıslar galeriler

Leon yıllardır hibrit olarak satılıyor aynı sistem cuprada passatta geldi dünya liderimiz bi gecede güncellemeseydi bizi yağmur gibi gelmeye başlamıştı normal benzinliden daha ucuzdu ötv dilimleri ayar görürse tekrar gelir. Bizimde ne olacağımız belli değil. 116lık hiçbir işe yaramatan etsi saçmalığına para vericeğime bunu aldım jantlar style jantı arka süspansiyonlar bağımsız 100 120 km elektrikle gitmek güzel
Aman hocam etsi nasıl işe yaramıyor, kullanmasını bilene çok iyi yakıt karı var. Tabii ki de plug in tasarrufu beklememek lazım.

Ancak benim gibi sakin, ayağının altında yumurta varmış gibi tatlı tatlı kullanan adama çok güzel yakıt parası bırakıyor.

Havaların ısınması ile beraber Ankara Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinden Keçiören ovacıktan Eryaman Göksu parkına yaklaşık 28 km yolu 2.9-3 litre ortalama ile geldim. Geldiğim araç Cupra Formentor du. 50-52 lira arası yakıt harcadım. Aynı yolu Golf 1.2 tsi aracım ile 4.4 litre ile gidiyorum 80 lira yakıt harcıyorum.

Benim gibi aracını aktif ve sakin kullanan adam için etsi uzun vadede çok büyük yakıt tasarrufu sağlayacak sistem. Sadece bu üstteki kıyasla bile 100 km de 95 TL fiyat farkı yaratıyor. Senede şehir içi 10 bin km araba kullandığımı varsayarsak 9 bin TL yakıttan tasarruf.

Bu arada yakıtı dert eden biri değilim, cimri biriymişim gibi görünmeyeyim, sadece sakin kullanmayı tercih ediyorum yoksa agresif kullanımlar da elbette oluyor.

İlk tescil 25 11 2025 cok dert değil 2 el olduğu için cok begelerine ulaşamadım zaten sormadım çok fazla herşeyinden belli kullanılmamış cupra dada var böyle hibrit alıp kenara atıp şimdi satıyolar şahıslar galeriler
Hayırlı olsun, ilk muayene tarihinden 3 yıl öncesi üretim tarihi ordan anlaşılır.

• Beğen

Geri