Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Millet Facebook grubunda ikinci ele de yansır demiş ama bana göre kimse bu paralara bu arabayı almaz. İkinci ele yansıyacağını da düşünmüyorum. İlan fiyatlarını yukarı çekenler olur da zaten satılmıyor 2 milyon yazan araçlar, 2025 Aralık çıkışlı, daha 10 bin km altı zor satılıyor. 2 milyon 300 bin, 2 milyon 400 bine bir sürü güzel araba var. Boş paket Golfe kim niye 2 milyon 500 bin versin?

Arabamı çok severek kullanıyorum gerçekten ama bana göre 2 milyon 500 bin edecek bir araba değil. Bana biri şu an 2 milyon 200 bin verse, 8 bin km'deki aracımı yarın satarım dakika düşünmem :)
Senin araç 2200'e gitmez Ata Hocam giderse kurban kes :)

Senin araç 2200'e gitmez Ata Hocam giderse kurban kes :)
:) gitmez hocam zaten. Life paket hiçbir araç gitmez, benim araç gitse gitse 1950 lira eder iyi ihtimal.

Piyasada inanılmaz durgun zaten. Ev işi vs olmadıkça aracımı değiştirme niyetimde yok. Çok memnunum. 1900 liralara bundan daha keyif alacağım bir araç bulabileceğimi sanmıyorum.

Klimacı ile görüştüm 2 gün önce. Ofisteki klima için çağırmıştım. Çağırdıktan bir gün sonra geldi. Bu sene işler çok durgun dedi. Normalde bir ay sonraya gelirdik bak sen cagirdin bir gün sonra geldik dedi. Gerçekten piyasa durgun galiba

Klimacı ile görüştüm 2 gün önce. Ofisteki klima için çağırmıştım. Çağırdıktan bir gün sonra geldi. Bu sene işler çok durgun dedi. Normalde bir ay sonraya gelirdik bak sen cagirdin bir gün sonra geldik dedi. Gerçekten piyasa durgun galiba

Hocam 3 aydır bir tane iş gelmedi bize elimizdeki işleri döndürüp duruyoruz, şimdi bir tane iş geldi tamamen zararına yapacağız yoksa bu işin bir sonrası kapatmak diye. Deli gibi işten çıkarma vs var. Bazı sektörlerde problem yok diye insanlar çok anlamıyor ama durum çok kötü.

Hocam 3 aydır bir tane iş gelmedi bize elimizdeki işleri döndürüp duruyoruz, şimdi bir tane iş geldi tamamen zararına yapacağız yoksa bu işin bir sonrası kapatmak diye. Deli gibi işten çıkarma vs var. Bazı sektörlerde problem yok diye insanlar çok anlamıyor ama durum çok kötü.
Bizim işler de durgun sanayide, organize sanayideki şirketler hep küçülmeye gitti, durum berbat

Siz hangi sektördesiniz ne iş yapıyorsunuz

Allah kolaylık versin. Sanayici, otomotiv hiçbir şey umurunda değil bizi yönetenlerin. Bir tek dönerciler işlerinden memnun sanırım ve yeme içme sektörü

Mekanik tesisat, HVAC projelendirme. Sanayi ve yatırımcı durunca bizim işlerde direkt duruyor. Taahhüt yapsak batmıştık muhtemelen şuan.
Aynı sektörde faaliyet gösteriyoruz desene hocam.

Bizim de aynı şekil çok büyük sıkıntılı ilerliyor işler. Alacaklarımız var alamıyoruz, vereceklerimiz var alacaklar gelemediği için veremiyoruz. 1-1.5 ay öncesine kadar aracım ilandaydı baktım bir türlü para gelmiyor maaşlar ertelenmeye başladı aracı geri ilandan çekmek durumunda kaldım. 1 tane arkadaşla anlaştık, sonra adama mahcup şekilde durumu anlatıp satmaktan vazgeçtiğimi söyledim.

Biz iş alıyoruz bir sorun yok iş alma konusunda ancak ödemeler hep gecikiyor. Bundan dolayı barter teklifi sunuyor herkes. E o da işin süresi uzarsa büyük zarar yazdırıyor bize.

Küresel kurumsal şirketlerde dahi büyük daralmalar var. Çalıştığım şirkette dünya genelinde 5500 kişi çıkarıldı ve 3500 kişi taşeronlaştırıldı (toplam 47.000 kişiden). 2028'e kadar 600 milyon pound tasarruf yapılması planlanmış...

Birçok büyük firmada da bunları duyuyoruz. Yapay zeka ve belli başlı kaynaklara ulaşmadaki sorunlar birçok sektörü kökten sarsmaya başladı.

Bunun etkileri Türkiye'deki kırılgan ekonomiyi daha çok vuruyor maalesef... Herkese kolaylıklar diler ve B planı, C planı yapmanızı tavsiye ederim.

Gemi inşaa sektörü batık durumda. Maalesef ki kriz bizi de vurdu. Herkese kolaylıklar dilerim. Dışarıya ihracat yapan firmaların öz sermayesi kuvvetli değilse ve krediyle dönüyorsa ayakta kalamıyor maalesef.

Golf bir üst dilime geçti ama bence kampanya ile 2380 falan yaparlar
Ayrıca nasıl oluyor da Troc 2700 falan oluyor daha da düşmez deniyor neticede o da aynı dilimde bu dilimlerin aralıklarına baksam iyi olacak

Zam geldikçe keyif alan garip bir kitle var hocam. Facebook grubunda görüyorum. Sarı sitede bu saçma fiyatlarla ilanları millet nasıl açıyor diyordum ama Face grubunu okudukça insanların hayal gördüklerini anlıyorsunuz.
Meşhur özlü sözdeki "zevk alma" kısmına bakıyorlar o zaman başka açıklaması olamaz :D
Arabayı çektim kısa sürede 2x yapcak devirlerini geçeli çok oldu, yakın zamanda pandemi de yok çip krizi de...

Geri